Tietoja videokampanjoista

Videokampanjoilla voit näyttää videomainoksia itsenäisesti tai muun suoratoistovideosisällön joukossa YouTubessa ja kaikkialla Google Display -verkostossa.

Tässä artikkelissa kerrotaan videokampanjoiden erilaisista osista ja niiden käytöstä. Lue lisää videokampanjan luomisesta Google Adsissa.

Näin ne toimivat

Saatavilla olevat videomainosmuodot ovat Ohitettava In-Stream-mainos, Ei-ohitettava In-Stream-mainos, Video Discovery ‑mainos, Outstream-mainos ja Puskurimainos.

Ohitettavia In-Stream-mainoksia näytetään muiden videoiden edellä, aikana tai jälkeen. Katsoja voi halutessaan ohittaa mainoksen, kun sitä on näytetty viiden sekunnin ajan.

Ei-ohitettavien In-Stream-mainosten avulla voit varmistaa, että koko viestisi tavoittaa käyttäjät. Nämä mainokset kestävät enintään 15 sekuntia.

Video Discovery ‑mainokset näkyvät vain YouTubessa, ja niiden avulla voit tavoittaa käyttäjiä siellä, missä he katselevat sisältöä. Mainosten ulkoasu vaihtelee sen mukaan, mitä mainoskokoja ja mainosmuotoja sisällönjulkaisijat tukevat. Kun katsoja klikkaa mainoksen pikkukuvaa, video toistetaan sen YouTube-katselusivulla tai ‑kanavasivulla.

Outstream-mainoksia näytetään kumppaneiden sivustoilla. Nämä mainokset ovat käytettävissä vain mobiililaitteissa ja tableteissa, ja ne on suunniteltu helpottamaan käyttäjiä, jotta nämä voivat toistaa videon napauttamalla sitä. Outstream-mainokset voivat lisätä bränditietoisuutta, sillä niiden avulla tavoitat käyttäjiä myös YouTuben ulkopuolella.

Puskurimainokset ovat lyhyitä videomainoksia, joilla voit tavoittaa enemmän asiakkaita ja lisätä bränditietoisuutta lyhyen mutta mieleenpainuvan viestin avulla. Puskurimainokset kestävät enintään kuusi sekuntia, eikä niitä voi ohittaa.

Lisätietoja videomainosmuodoista

Käyttötarkoitus

• Haluat mainostaa videoita YouTubessa ja kaikkialla Google Display ‑verkostossa.
  • Suositellaan sekä uusille että kokeneille Google-mainostajille.

Videomainosten näyttäminen voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta siinä piileekin näiden kampanjoiden nerokkuus: niiden määrittäminen ja ylläpitäminen on helppoa. Voit käyttää oman YouTube-tilisi videoita, ja muiden Google Ads ‑kampanjoiden tapaan voit seurata videomainostesi kehitystä ja muuttaa tarvittaessa videoiden kohdistusta.

Lue lisää videomainosten kehityksestä

Lisätietoja videomainoksen kohdistuksesta

Esimerkki

Olet juuri avannut uuden ravintolan ja haluat kertoa siitä potentiaalisille asiakkaille.

Videokampanjan avulla tavoitat käyttäjät, jotka selaavat ruoka-aiheisia verkkosivustoja, kuten tiettyjä ruokakulttuureita käsitteleviä blogeja ja ravintola-arvosteluja. Voit myös tavoittaa sellaisia YouTube-videoita katselevat käyttäjät, joissa käsitellään samantyyppisiä ruokia kuin ravintolassasi tarjotaan.