Om videokampagner

Videokampagner gør det muligt for dig at vise videoannoncer alene eller integreret i andet streamingvideoindhold på YouTube og på tværs af Google Displaynetværket.

Denne artikel beskriver de forskellige komponenter i videokampagner, og hvordan du kan bruge dem. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en videokampagne i Google Ads

Sådan fungerer det

Tilgængelige videoannonceformater omfatter instream-annoncer, video discovery-annoncer, instream-annoncer, der ikke kan springes over, outstream-annoncer og bumperannoncer. Video discovery-annoncer kan kun blive vist på YouTube.

Instream-annoncer vises før, under eller efter andre videoer på YouTube eller på websites samt i spil og apps på Displaynetværket. Disse annoncer kan også køre på YouTube-videoer, der er integreret på andre websites. Efter fem sekunder har seeren mulighed for at springe annoncen over.

Video discovery-annoncer vises kun på YouTube, og med dem kan du nå ud til folk på steder, hvor de finder indhold. Udseendet varierer, afhængigt af hvilke annoncestørrelser og annonceformater indholdsudgiverne understøtter. Når en seer klikker på miniaturebilledet for din annonce, afspilles videoen på sin YouTube-afspilningsside eller -kanalside.

Outstream-annoncer vises på partnerwebsites. Disse annoncer er kun tilgængelige på mobilenheder og tablets og er designet til at gøre det lettere for brugerne at trykke for at afspille din video. Outstream-annoncer kan medvirke til at øge brandbevidsthed ved at udvide din rækkevidde ud over YouTube.

Instream-annoncer, der ikke kan springes over er et annonceformat, der ikke kan springes over, som er designet til at give dig mulighed for at nå ud til kunder med hele dit budskab. Instream-annoncer, der ikke kan springes over, varer maks. 15 sekunder, og seerne har ikke mulighed for at springe annoncen over.

Bumperannoncer er et kort videoannonceformat, som er designet til at give dig mulighed for at nå bredt ud til kunderne og øge bevidstheden om dit brand vha. et kort, fængende budskab. En bumperannonce varer kun seks sekunder eller derunder, og seerne kan ikke springe over annoncen.

Få flere oplysninger om videoannonceformater

Hvornår skal jeg vælge det?

• Hvis du vil promovere videoer på YouTube og på tværs af Google Displaynetværket.
  • Anbefales til alle Google-annoncører fra førstegangsbrugere til erfarne proffer.

Visning af videoannoncer kan virke temmelig avanceret, men det er fordelen ved denne type kampagner: De er enkle at konfigurere og administrere. Du kan bruge videoer fra din egen YouTube-konto, og ligesom i andre Google Ads-kampagner kan du se videoannoncernes effektivitet og justere videomålretningen.

Få flere oplysninger om effektiviteten af videoannoncer

Få flere oplysninger om målretning for videoannoncer

Eksempel

Du har lige åbnet en restaurant og vil sprede budskabet til potentielle kunder.

Med en kampagne af typen "Video" kan du nå ud til personer, der besøger madrelaterede websites, f.eks. blogs om bestemte typer mad eller websites med restaurantanmeldelser. Du kan også nå ud til personer, der ser YouTube-videoer om den type mad, der serveres på din restaurant.