Om «Bare Søkenettverket»-kampanjer

Denne artikkelen gjelder den forrige utgaven av AdWords. Finn ut hvilken AdWords-utgave du bruker. Hvis du bruker den nye utgaven av AdWords, bør du heller lese artikkelen Om kampanjer for Søkenettverket i den nye utgaven av AdWords.

Annonser i «Bare Søkenettverket»-kampanjer vises ved Googles søkeresultater og på andre Google-nettsteder der folk søker etter termer som er relevante for søkeordene i annonsen din. Tenk deg for eksempel at du driver en lokal musikkskole. Med «Bare Søkenettverket»-kampanjer kan du vise tekstannonsene dine for potensielle kunder akkurat når de søker etter «gitartimer».

I denne artikkelen forklarer vi hvordan «Bare Søkenettverket»-kampanjer fungerer.

Slik fungerer «Bare Søkenettverket»-kampanjer

Annonser knyttes opp mot søkeresultatsider basert på termene eller uttrykkene folk søker etter. Ved et Google-søk etter «rørleggertjenester» kan det for eksempel vises en annonse der dette uttrykket brukes som søkeord.

Bare Søkenettverket-kampanjetypen

«Bare Søkenettverket»-kampanjer fokuserer vanligvis på å få folk til å foreta handlinger som å klikke på annonsen din eller ringe til bedriften din. Med disse kampanjene vises annonser for folk som aktivt søker etter informasjon. Når noen leter aktivt etter et produkt eller en tjeneste du tilbyr, er det mye større sannsynlighet for at de synes annonsen din er nyttig, og at de klikker på den.

En «Bare Søkenettverket»-kampanje kan være et godt alternativ hvis du oppfyller minst et av disse kriteriene:

• Du vil at annonsene dine skal vises ved Googles søkeresultater
  • Du vil bare nå ut til kunder som søker etter bestemte produkter eller tjenester du tilbyr

Undertyper av «Bare Søkenettverket»-kampanjer

Du kan vise søkeordmålrettede tekstannonser i Googles søkenettverk med begge undertypene av «Bare Søkenettverket»-kampanjer.

Bare Søkenettverket (standard)

Tilgjengelige funksjoner

• grunnleggende stedsmålretting
  • grunnleggende innstillinger for budgivning og budsjett
  • vanlige annonseutvidelser for å ta med en nettadresse, et telefonnummer eller linker til sosiale medier
  • Språkmålretting

Funksjoner som ikke er tilgjengelige

• avanserte sosiale og eksperimentelle innstillinger
  • annonseplanlegging og valg av annonseleveringsmåter
  • avanserte stedsalternativer
  • utvidelser for mobilapper
  • avansert søkeordsamsvar
  • IP-adresser til utelating
  • Dynamiske sporingsnettadresser
  • Remarketinglister for søkeannonser

Bare Søkenettverket (alle funksjoner)

Alle standardinnstillingene samt annonseleveringsmåter og alle annonseutvidelser. Finn ut mer om annonseutvidelser.

Spesialiserte typer av «Bare Søkenettverket»-kampanjer