Angi mål-CPA-er for annonsegrupper

Google Ads har en automatisk budstrategi der det brukes AI for å angi bud slik at du får så mange konverteringer som mulig innenfor budsjettet ditt. Denne budstrategien kalles mål-CPA-budgivning. Med mål-CPA angir du en målkostnad per handling (CPA) som brukes for å optimalisere budene på alle kampanjene og annonsegruppene der budstrategien brukes.

Merk: Du kan angi enkeltbud for mål-CPA eller mål-ROAS på annonsegruppenivå, men strategien som brukes for å legge inn bud, kontrolleres nå på porteføljenivå.

Før du begynner

Hvis du ikke har konfigurert en budstrategi med mål-CPA, kan du først lese om mål-CPA-budgivning.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Annonsegrupper.
  4. Finn en annonsegruppe som har en budstrategi med mål-CPA.
  5. Klikk på tallet i «Mål-CPA»-kolonnen.
  6. Angi ønsket mål-CPA for annonsegruppen i dialogboksen som åpnes.
  7. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold