Sådan bruger Google data fra Kundematch

I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvordan vi håndterer de filer, du uploader til brug i Kundematch.

Google Ads Kundematch giver dig mulighed for at nå ud til dine kunder, hvor end de er, baseret på de oplysninger, de har delt med dig. Annoncerne vises til dine kunder baseret på de kundedata, du deler med Google.

Vi er meget bevidste om, hvor vigtigt det er at beskytte følsomme kundedata, og vi gør vores yderste for at beskytte de data, du deler med os, og sikre, at de forbliver fortrolige.

Sådan håndterer vi dine data

De kundedata, du uploader, bruges udelukkende til at matche dine kunder med Google-konti og til at sikre, at dine Kundematch-kampagner i Google Ads overholder vores politikker. Vi opbevarer dine data fortroligt og sikkert via de samme brancheførende standarder, som vi bruger til at beskytte vores egne brugeres data.

Google modtager ikke faktiske mailadresser. Googles system konverterer de kontaktoplysninger, vi har til Google-konti, f.eks. mailadresser og telefonnumre, til hashkrypterede koder ved hjælp af algoritmen for sikker hashkryptering SHA256, som er en envejshashkrypteringsmekanisme, der ikke kan dekrypteres af Google.

Sådan behandler vi de datafiler, du uploader:

• Begrænset databrug. Dine datafiler bruges udelukkende til at oprette dine Kundematch-målgrupper og for at sikre, at vores politikker overholdes. Vi bruger ikke dine datafiler til at oprette eller forbedre profiler om dine kunder.
  • Begrænset dataadgang. Dine datafiler deles udelukkende med andre Google-teams for at oprette dine Kundematch-målgrupper og for at sikre, at vores politikker overholdes. Vi bruger medarbejderadgangskontrol til at beskytte dine datafiler mod uautoriseret adgang.
  • Begrænset datadeling. Vi videregiver ikke dine datafiler til tredjeparter, herunder andre annoncører. Google videregiver dog muligvis disse data, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende love og bestemmelser eller i tilfælde af retslige skridt eller anmodninger fra offentlige myndigheder.
  • Begrænset dataopbevaring. Vi gemmer kun dine datafiler, indtil dine Kundematch-målgrupper er oprettet og vi har sikret os, at vores politikker overholdes. Når disse processer er fuldført, sletter vi straks de datafiler, som du uploadede via Google Ads API.

Vi gør desuden vores yderste for at sikre, at de systemer, vi bruger til lagring af dine datafiler, altid er sikre og pålidelige. Vi har dedikerede teams med eksperter i datasikkerhed, der beskytter vores systemer mod trusler udefra. Vi gemmer alle dine datafiler i et krypteret format for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

Vi udnytter ikke det faktum, at en Google-bruger er med i en eller flere af dine Kundematch-målgrupper, til at oprette eller forbedre profiler for den pågældende bruger. Vi deler heller ikke oplysninger om, at en Google-bruger er med i en eller flere af dine Kundematch-målgrupper, med nogen tredjepart (herunder andre annoncører). Når vi genererer tilsvarende målgrupper, sammenligner vi muligvis profilerne for Google-brugerne i din Kundematch-målgruppe med andre Google-brugeres profiler. Som det også er tilfældet med andre Google-annonceringsprodukter, bruger vi muligvis oplysninger fra eksponeringer af eller klik på Kundematch-annoncer til at forbedre Google Ads og øvrige Google-produkter og -tjenester.

Certificeringer for databeskyttelse og -sikkerhed

ISO 27001

Google har opnået ISO 27001-certificering af de systemer, programmer, teknologiske løsninger, processer og datacentre, der bruges til en række forskellige Google-produkter, heriblandt Kundematch, samt de personer, der står bag tjenesterne. Download "Google Ads/Analytics Scope Expansion Certificate – ISO27001" (PDF) eller få flere oplysninger om ISO 27001.

Om processen for Kundematch

Få flere oplysninger om uploadprocessen og om, hvordan Google matcher dine kundedata med Google-konti.

Senest opdateret: April 2021