Sluttdato: definisjon

«Sluttdato» er en innstilling du kan bruke for å angi hvor lenge annonsene i en kampanje skal publiseres. Når kampanjens sluttdato inntreffer, stopper annonsepubliseringen.

Standardinnstillingen for alle annonsekampanjer er ingen sluttdato, slik at annonsene kan publiseres på ubestemt tid. Du kan når som helst endre innstillingen hvis du vil avslutte kampanjen på en bestemt dato. Når du velger en sluttdato, avsluttes kampanjen klokken 23:59 den aktuelle datoen i den tidssonen du har valgt for kontoen din.

Før sluttdatoen kan du også når som helst sette en kampanje på pause, gjenoppta den eller fjerne den for å stoppe annonsepubliseringen.