Lopetuspäivä: Määritelmä

Asetus, joka määrittää, kuinka pitkään haluat kampanjan mainosten näkyvän. Kun kampanjan lopetuspäivä saavutetaan, mainokset lakkaavat näkymästä.

Lopetuspäivää ei ole määritetty oletuksena kussakin mainoskampanjassa, joten mainoksia voidaan näyttää rajoituksetta. Voit muuttaa asetusta milloin tahansa ja määrittää kampanjan päättymään tiettynä päivänä. Kun valitset lopetuspäivän, kampanjasi päättyy kyseisenä päivänä klo 23.59 tilillesi määrittämän aikavyöhykkeen mukaan.

Ennen lopetuspäivää voit myös keskeyttää, jatkaa tai poistaa kampanjan milloin tahansa, jotta mainoksia ei enää näytetä.