Slutdato: Definition

En indstilling, der bestemmer, hvor længe din kampagnes annoncer skal vises. Når kampagnen kommer til slutdatoen, stopper visningen af dine annoncer.

Standardindstillingen for en annoncekampagne er ikke at have nogen slutdato, så annoncevisningen kan fortsætte uendeligt. Du kan til enhver tid ændre indstillingerne for at få din kampagne til at slutte på en specifik dato. Når du vælger en slutdato, stopper din kampagne på den pågældende dato kl. 23.59 i den tidszone, som du har valgt for din konto.

Inden slutdatoen kan du også når som helst sætte en kampagne på pause, genoptage den eller fjerne den, så annoncerne ikke længere kører.