Data de finalització: definició

Aquesta opció de configuració determina el temps que voleu que es publiquin els anuncis d'una campanya. Quan arriba la data de finalització de la campanya, els anuncis es deixen de publicar.

La configuració predeterminada de cada campanya publicitària no inclou cap data de finalització, de manera que els anuncis es poden publicar indefinidament. Ara bé, podeu canviar-ne la configuració en qualsevol moment perquè la campanya finalitzi en una data concreta. Quan seleccioneu una data de finalització, la campanya deixa d'estar activa el dia en qüestió a les 23:59 hores, segons el fus horari que hàgiu triat per al compte.

Abans d'aquesta data, podeu posar en pausa, reactivar o treure una campanya en qualsevol moment per fer que els anuncis es deixin de publicar.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now