Mainoksen hyväksymistilan tarkistaminen

Luotuasi mainoksen voit tarkistaa Tila-sarakkeesta, onko se tarkistettu.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tarkistaa tilan ja mitä kukin tila tarkoittaa.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Voit tarkistaa mainoksen tilan seuraavasti:

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta kampanjaa, johon mainoksesi sisältyy.
  3. Klikkaa Mainokset-välilehteä. Näet taulukon, jossa on lueteltu kaikki kyseisen kampanjan mainokset.
  4. Voit tarkistaa mainoksen tilan Tila-sarakkeesta. Vie hiiri mainoksen tilan päälle, niin näet tarkemman kuvauksen kyseisen tilan merkityksestä.
Näet tarkempia tietoja käytännöistä (ja voit tarkistaa keskeytetyn mainoksen tilan) ottamalla käyttöön Käytännön tiedot ‑sarakkeen.
  1. Siirry AdWords-tililläsi Mainokset‑välilehdelle.
  2. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevasta työkalupalkista Sarakkeet-painiketta.
  3. Valitse Muokkaa sarakkeita.
  4. Siirry Attribuutit-osioon ja valitse Käytännön tiedot ‑kohdan vierestä Lisää.
  5. Valitse Käytä.

Kun olet toiminut näiden ohjeiden mukaan, Mainokset-välilehdellä näkyy Käytännön tiedot ‑sarake. Sarakkeessa on tietoja esimerkiksi siitä, miksi hylättyä mainosta ei ole hyväksytty ja miksi mainos, jonka tila on hyväksytty (rajoitettu), on rajoitettu tiettyyn yleisöön.

Tilojen merkitykset

Näet mainoksen tilan sekä ennen mainoksen hyväksymistä että sen hyväksymisen jälkeen.

Ennen tarkistusta mainoksesi tila on jokin seuraavista:

• Kelvollinen: Mainos on yhä tarkistettavana. Huomaa kuitenkin seuraavat seikat:
    • Jos tämä tila näkyy elementtipohjaisen mainoksen (kuten responsiivisen mainoksen tai sovelluskampanjamainoksen) yhteydessä, jokin sisältökohteidesi yhdistelmä on hyväksytty ja sitä saatetaan jo näyttää.
    • Jos tämä tila näkyy videomainoksen yhteydessä, video on tarkistettu ja hyväksytty näytettäväksi joissain yhteyksissä.
  • Tarkistus käynnissä: Mainoksen tarkistus on kesken, eikä sitä voida näyttää ennen hyväksymistä.

Tarkistuksen jälkeen mainoksesi voidaan näyttää, jos sen tila on jokin seuraavista:

• Hyväksytty: Mainos on Google Ads ‑käytäntöjen mukainen, joten se voidaan näyttää kaikille yleisöille.
  • Hyväksytty (rajoitettu): Mainos voidaan näyttää, jos sen näyttämistä eivät rajoita käytännöt, jotka liittyvät esimerkiksi tavaramerkkien käyttöön tai rahapeleihin liittyvään sisältöön.
  • Hyväksytty (kaikki sijainnit rajoitettu): Mainosta ei voida näyttää kohdistusalueillasi käytäntörajoitusten ja kohdistusasetusten vuoksi. Mainos voidaan kuitenkin näyttää käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita kohdistusalueistasi.
  • Näytetään: Videomainos on hyväksytty näytettäväksi YouTubessa.

Laajennuksesi voidaan julkaista tarkistuksen jälkeen, jos sen tila on jokin seuraavista:

• Hyväksytty: Laajennus on Google Ads ‑käytäntöjen mukainen, joten se voidaan näyttää kaikille yleisöille.
  • Hyväksytty (rajoitettu): Laajennus voidaan näyttää, jos sen näyttämistä eivät rajoita käytännöt, jotka liittyvät esimerkiksi tavaramerkkien käyttöön tai rahapeleihin liittyvään sisältöön.

Mainostasi ei voida näyttää tarkistuksen jälkeen, jos sen tila on jokin seuraavista:

• Hylätty: Mainosta ei voida näyttää, koska sen sisältö tai kohde on Google Ads ‑käytäntöjen vastainen.

Mainoksellasi voi olla myös jokin muu tila, kuten Keskeytetty, Päättynyt tai Odottaa. Nämä tilat eivät kuitenkaan liity mainoksen hyväksymiseen.