Tjek gennemgangsstatus for en annonce eller et aktiv

Når du har oprettet en annonce eller et aktiv, kan du i kolonnen "Status" tjekke, om den er blevet gennemgået. I de fleste tilfælde fuldføres gennemgangen inden for én hverdag, men hvis der er behov for en grundigere gennemgang, kan det i nogle tilfælde tage længere tid. Tjek din annonces status, hvis annoncen har været under gennemgang i mere end én hel hverdag. Af hensyn til systemets generelle driftssikkerhed forbeholder Google sig retten til prioritering mht. annoncegennemgange.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du tjekker statussen, og hvad hver enkelt status betyder.

Tjek godkendelsesstatussen for en annonce eller et aktiv (engelsk)

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan tjekker du statussen for en annonce eller et aktiv:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Find de annoncer, du vil tjekke status for, på listen med annoncer på siden Annoncer. Hvis du vil tjekke status for et aktiv, skal du gå til siden Aktiver.
  3. Gennemgå kolonnen "Status" for at se statussen for en annonce eller et aktiv. Hvis du holder markøren over statussen, vises der en mere udførlig forklaring på, hvad den pågældende status betyder.

Hvis du vil se mere udførlige politikrelaterede oplysninger (eller tjekke status for en annonce, der er sat på pause), kan du aktivere kolonnen "Politikrelaterede oplysninger" i tabellen.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Find den relevante annonce, der er sat på pause, på listen med annoncer på siden Annoncer, så du kan tjekke status for den. Hvis du vil tjekke status for et aktiv, skal du gå til siden Aktiver.
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for statistiktabellen og derefter på Rediger kolonner.
  4. Klik på Tilknytning i tabelvisningen.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Politikrelaterede oplysninger" i sektionen "Attributter".
  6. Klik på Anvend.

I kolonnen Politikdetaljer kan du se detaljerede oplysninger om, hvorfor en afvist annonce ikke er kvalificeret, eller hvorfor en annonce med statussen "Kvalificeret (begrænset)" er begrænset til en bestemt målgruppe.

Detaljerede politikoplysninger er tilgængelige i Google Ads-brugerfladen på nettet. Annoncører, der i øjeblikket bruger Smarttilstand i Google Ads, skal skifte til Eksperttilstand for at se alle politikoplysningerne (Få flere oplysninger). Hvis du opretter kampagner ved hjælp af et andet produkt (f.eks. Google Ads Editor, Google Ads-mobilappen eller et tredjepartsprodukt), skal du gå til Google Ads-webbrugerfladen for at se alle politikoplysningerne.

De forskellige statussers betydning

Din annonce eller dit aktiv får tildelt en status både før kvalifikation og efter gennemgang.

Indtil gennemgangen er fuldført, har annoncen følgende status:

• Under gennemgang: Annoncen er stadig under gennemgang og bliver kvalificeret til visning, hvis vi konstaterer, at den overholder vores politikker. Gennemgangsprocessen fuldføres typisk inden for én hverdag.

Din annonce kan blive kørt, hvis den har en af følgende statusser efter gennemgang:

• Kvalificeret: Annoncen overholder Google Ads-politikkerne og kan blive vist for alle målgrupper.
  • Kvalificeret (begrænset): Annoncen kan køre, men ikke i alle situationer som følge af politikbegrænsninger, f.eks. i forbindelse med brug af varemærker eller indhold, der er relateret til hasardspil.
  • Kvalificeret (begrænset på alle lokationer): Annoncen kan ikke køre på dine målrettede lokationer på grund af politikrelaterede begrænsninger og målretningsindstillinger. Annoncen kan dog blive vist for personer, der er interesserede i dine målrettede lokationer.
  • Vises: Videoannoncen er kvalificeret til visning på YouTube.

Dit aktiv kan blive kørt, hvis det har en af følgende statusser efter gennemgang:

• Godkendt: Aktivet overholder Google Ads-politikkerne og kan blive vist for alle målgrupper.
  • Godkendt (begrænset): Aktivet kan køre, men ikke i alle situationer som følge af politikbegrænsninger, f.eks. i forbindelse med brug af varemærker eller indhold, der er relateret til hasardspil.

Hvis du mener, at det er en fejl, at dit aktiv har fået statussen "Godkendt (begrænset)", og at der ikke er tale om en politikovertrædelse, kan du følge den vejledning, der er angivet her.

Din annonce kan ikke køre, hvis den har en af følgende statusser efter gennemgang:

• Afvist: Annoncen kan ikke køre, fordi indholdet eller destinationen overtræder Google Ads-politikkerne. Hvis en annonce bliver afvist, kan den ikke opnå eksponeringer. Følg de retningslinjer, der er angivet her, for at løse problemet med en afvist annonce.
  • Ikke kvalificeret: Annoncen bliver ikke vist, fordi kampagnen er sat på pause, fjernet, afsluttet eller afventer gennemgang, eller fordi annoncegruppen er sat på pause, fjernet eller ufuldstændig.

Derudover kan din annonce have en anden status, der ikke er relateret til annoncegennemgang, f.eks. "Sat på pause", "Afsluttet" eller "Afventer".