Kampanjaluonnos: Määritelmä

Kampanjaluonnoksen avulla voit valmistella haku- tai Display-verkoston kampanjaan useita muutoksia niin, etteivät ne vaikuta kampanjan tehokkuuteen. Luonnosta luotaessa käytetään vastaavia määrityksiä kuin kampanjassa.

• Voit tehdä luonnokseen päivityksiä samalla tavalla kuin tavalliseen kampanjaankin.
  • Kun olet luonut luonnoksen, voit ottaa sen käyttöön alkuperäisessä kampanjassa tai luoda sen pohjalta kokeilun. Kokeilun avulla voit testata, kuinka tehokkaita muutokset ovat alkuperäiseen kampanjaan verrattuna.

Kampanjaluonnoksen määrittäminen
Tietoja kampanjaluonnoksista ja -kokeiluista