Om kampagnekladder til søge- og displaykampagner

Kladder giver dig mulighed for at foreslå ændringer af dine eksisterende søge- og displaykampagner og anvende disse ændringer for at oprettet en ny kampagne. Du kan bruge kladder til at forberede en række ændringer af en kampagne. Derefter kan du enten anvende ændringerne i kladden på den oprindelige kampagne eller oprette en ny kampagne.

I denne artikel kan du læse om, hvordan kampagnekladder fungerer, og hvordan de kan gavne din annonceringsstrategi. Når du er klar, kan du oprette et kampagneudkast.

Eksempel:

Anthony hjælper med annonceringen for sin virksomhed, og hans chef beder ham om at udvikle en ny strategi for deres søgeannoncer. Anthony opretter derfor en kladde ud fra en eksisterende kampagne og kan vise sin chef, præcist hvordan kampagnen vil blive ændret. Han får godkendelse og anvender derefter kladden på den oprindelige kampagne.

Sådan fungerer kampagnekladder

Kladder giver dig mulighed for at oprette nye kampagner eller forberede flere ændringer af en eksisterende kampagne, uden at det har konsekvenser for dens effektivitet. Når du opretter en kladde, foretager du en spejling af din kampagnes opsætning. Derefter kan du foretage opdateringer af din kladde på samme måde som i en normal kampagne. Du kan til enhver tid vælge at forlade kladden og vende tilbage på et senere tidspunkt for at foretage flere ændringer. Du kan også vælge at kassere hele kladden.

For kladde, der er oprettet via en delvist afsluttet ny kampagne, kan du gå til siden Kampagner og slette din kladde. Du kan også aktivere kladden ved at oprette en ny kampagne og vælge Genoptag kampagnekladde. Få flere oplysninger om, hvordan du finder og redigerer dine kampagnekladder.

Hvis der er tale om et udkast, du har oprettet for at redigere en allerede oprettet kampagne, kan du anvende udkastet på den oprindelige kampagne.

Bemærk! Annoncemateriale i kampagner med udkaststatus bliver ikke gennemgået. Annoncematerialets status forbliver derfor "Under gennemgang", indtil udkastet anvendes på den oprindelige kampagne.

Om statusser for kampagneudkast

For eksisterende kampagner, som du opretter ændringskladder for, kan du se i kladdestatussen, om dine kladder er blevet anvendt på kampagnen, eller om der er problemer med at anvende din kladde.

Klik på Kladder i sidemenuen til venstre for at se kladdetabellen. Hver kladde i tabellen har en tilhørende status, som kan ses i kolonnen "Status".

Her kan du se, hvad hver enkelt status betyder:

• Kladder: Din kladde er oprettet.
  • Anvendes: Din kladde anvendes på den oprindelige kampagne.
  • Anvendt: Din kladde er blevet anvendt på den oprindelige kampagne.
  • Kan ikke anvendes: Din kladde kan ikke anvendes på den oprindelige kampagne. Klik på denne status for at se årsagen og for at forsøge at anvende dine kladdeændringer igen.
  • Fjernet: Din kladde er blevet fjernet og kan ikke længere anvendes på en kampagne.

Husk!

Kladder er kun tilgængelige for søge- og displaykampagner. Du kan ikke oprette en kladde til video-, app- eller Shopping-kampagner.

Funktioner og rapporter, der ikke er tilgængelige for kladder

• Annonceplanlægningsrapport
  • Kategori- og søgetermer
  • Auktionsindsigt
  • Rapporten Displayplaceringer
  • Planlagte e-mailrapporter
  • Budlandskaber
  • Annoncetilpasning, der bruger "Målkampagne" eller "Målannoncegruppe"
  • Søgeordsdiagnose
  • Delte budgetter

Få flere oplysninger om Værd at vide om tilpassede eksperimenter.