Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw experimenten zoeken en bewerken

Nadat uw experiment is gestart, kunt u checken hoe het presteert in vergelijking met de oorspronkelijke campagne. Zo kunt u beslissen of u het experiment wilt beëindigen, converteren naar een nieuwe campagne of toepassen op de oorspronkelijke campagne.

In dit artikel leggen we uit hoe u uw experimenten kunt vinden en bewerken.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Uw campagne-experimenten vinden op de pagina Campagnes

Opmerking: Als u liever het navigatievenster links gebruikt, klikt u linksboven in uw Google Ads-account op Weergave wijzigen.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Experimenten.
  4. Experimenten voor campagnes worden aangeduid met een icoon in de vorm van een fles Experiment. As u de muisaanwijzer op de kolom Status van een experiment plaatst, kunt u zien of het experiment wordt uitgevoerd. Ook ziet u de start- en einddatum en de budgetverdeling met de campagne op basis waarvan het experiment is gemaakt.

Uw experimenten vinden op de pagina Experimenten (voorheen Concepten en experimenten)

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Experimenten. In de tabel Alle experimenten ziet u van elk experiment de naam, het experimenttype, de status en de start- en einddatum.
    • Als u van de pagina van een specifieke campagne komt, ziet u een tabel met alleen de experimenten voor die campagne.
    • Als u van de pagina Alle experimenten komt, ziet u een tabel met alle experimenten naast de campagnes op basis waarvan ze zijn gemaakt. Als u deze weergave wilt wijzigen, klikt u rechtsboven op het segmenteericoon  en kiest u bij 'Rijen groeperen op' een van deze opties:
      • Geen: hiermee geeft u de experimenten in alfabetische volgorde op naam weer.
      • Campagne: hiermee geeft u de experimenten gegroepeerd per campagne weer.
    • Als u een filter wilt toepassen om een experiment te vinden, klikt u rechtsboven op het filtericoon Filter en kiest u het gewenste filter in het dropdownmenu.

Wijzigingen aanbrengen in experimenten

Nadat u een experiment heeft gemaakt, kunt u er zo nodig de volgende wijzigingen in aanbrengen.

Houd er rekening mee dat bepaalde wijzigingen (zoals toevoeging of verwijdering van advertenties, advertentiegroepen of targeting) kunnen verhinderen dat eerder in het experiment aangebrachte wijzigingen worden toegepast.

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op ExperimentenInformatie bekijken
  4. Zoek de naam van het experiment en klik erop. U kunt de volgende gegevens van het experiment bekijken:

• Naam: De naam die u heeft gekozen voor het experiment. Klik op de naam van het experiment om het experiment te openen en te wijzigen.
    • Originele campagne (zichtbaar als Geen is gekozen voor Rijen groeperen): De campagne op basis waarvan dit experiment is gemaakt.
    • Status: De huidige status van het experiment. Meer informatie over de betekenis van elke status
    • Verdeling: Het percentage verkeer (en budget) dat dit experiment deelt met de oorspronkelijke campagne.
    • Optie Experimentgroep: De manier waarop u het experiment wilt splitsen. U kunt kiezen voor splitsing op basis van cookies of op basis van zoekopdrachten. Als u niet expliciet kiest voor splitsing op basis van cookies, wordt het experiment standaard ingesteld op splitsing op basis van zoekopdrachten.
    • Startdatum: De startdatum van het experiment.
    • Einddatum: De einddatum van het experiment. Als u geen einddatum heeft ingesteld, is deze kolom leeg.
    Details bewerken
    Zoek de naam van het experiment. Klik in de tabel op het potloodje Bewerken naast de volgende velden:
    • Experiment: De naam die u voor het experiment heeft gekozen.
    • Startdatum: De startdatum van het experiment.
    • Einddatum: De einddatum van het experiment. Als u geen einddatum heeft ingesteld, is deze kolom leeg.
    Opmerking: U kunt de startdatum van een experiment niet bewerken nadat de campagne is gestart en de status is ingesteld op In behandeling.
    Een experiment beëindigen
    Zoek de naam van het experiment en klik erop. Klik rechtsboven op Nu beëindigen. Kies Einde.
    Een experiment verwijderen
    Vink de selectievakjes aan naast de experimenten die u wilt verwijderen en klik boven de tabel op Verwijderen.