Alle konverteringer: definisjon

Et anslag for det samlede antallet konverteringer som genereres for bedriften din, i Google Ads.

• «Alle konverteringer» omfatter dataene i «Konverteringer»-kolonnen samt konverteringshandlinger du har valgt å utelate fra «Konverteringer»-kolonnen. Denne beregningen omfatter også blant annet konverteringer via flere enheter, butikkbesøk og visse typer telefonoppringninger.
  • Etter at du har konfigurert konverteringssporing, vises «Alle konverteringer»-kolonnen i rapportene dine.
  • Sammenlign dataene i «Alle konverteringer»-kolonnen med dataene i den vanlige «Konverteringer»-kolonnen for å få full oversikt over alle konverteringene annonsene dine har generert, deriblant konverteringer for flere enheter, og dem du har valgt å utelate fra «Konverteringer»-kolonnen. På denne måten kan du få bedre innblikk i hvordan brukerne samhandler med bedriften din, og det er også enklere å finne ut hvor effektiv annonseringen din er.

Link til beslektet innhold