Kaikki konversiot -sarakkeen määritelmä

Laskelma kaikista konversioista, joita Google Ads tuottaa yrityksellesi.

• Kaikki konversiot ‑sarake sisältää tiedot Konversiot-sarakkeestasi sekä konversiotapahtumat, joita et ole sisällyttänyt Konversiot-sarakkeen tietoihin. Lisäksi se sisältää konversiot eri laitteella, käynnit kivijalkakaupassa, tietyt puhelut ja muita konversioita.
  • Kun olet määrittänyt konversioseurannan, raporteissasi näkyy Kaikki konversiot ‑sarake.
  • Vertaa Kaikki konversiot ‑sarakkeen tietoja tavalliseen Konversiot-sarakkeeseesi, niin näet mainostesi tuottamien konversioiden koko kirjon, mukaan lukien konversiot eri laitteilla sekä konversiot, joita ei ole sisällytetty Konversiot-sarakkeeseen. Näin voit saada tarkemman käsityksen siitä, millä tavoilla yrityksesi saa käyttäjiä aktivoitumaan, jolloin voit paremmin arvioida mainontasi tehokkuutta.