Alle konverteringer: Definition

En beregning af det samlede antal konverteringer, som Google Ads sikrer din virksomhed.

• "Alle konverteringer" inkluderer dataene i kolonnen "Konverteringer" plus de konverteringshandlinger, som du har valgt ikke at inkludere i kolonnen "Konverteringer". Den inkluderer også konverteringer via anden enhed, butiksbesøg, visse telefonopkald med mere.
  • Når du har konfigureret Konverteringssporing, kan du se kolonnen "Alle konverteringer" i dine rapporter.
  • Sammenlign "Alle konverteringer" med din normale konverteringskolonne for at se hele spektret af konverteringer, som er genereret af dine annoncer, herunder konverteringer via andre enheder og dem, du valgte ikke at medtage i "Konverteringer". Dette kan give dig en mere præcis forståelse af, hvordan brugerne interagerer med din virksomhed, og det hjælper dig med at beregne effektiviteten af din annoncering mere præcist.