Tietoja automaattisista hintatarjouksista Shopping-kampanjoissa

Tämä artikkeli koskee Vakiotyyppisiä Shopping-kampanjoita. Jos haluat hyödyntää Google Adsin tekoälyä parhaalla mahdollisella tavalla ja mainostaa kaikissa Googlen palveluissa, kokeile niiden sijaan Maksimitulokset-kampanjoita.

Shopping-kampanjoiden automaattisten hintatarjousstrategioiden avulla voit optimoida mainontakulusi. Ne hyödyntävät edistynyttä tekoälyä ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi seuraamalla kampanjasi tuloksia ja asettamalla hintatarjouksen jokaisessa huutokaupassa.

Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia automaattisia hintatarjousstrategioita, jotka ovat käytettävissä Shopping-kampanjoissa, ja kerrotaan, miten voit valita sopivan strategian.

Edut

• Voit keskittyä tärkeisiin tavoitteisiin ja antaa Smart Biddingin asettaa sinulle sopivan hintatarjouksen. Pyritpä saamaan lisää kävijöitä sivustollesi tai lisää tuloja yrityksellesi, automaattisten hintatarjousten ansiosta voit keskittyä kampanjan kokonaistuloksiin sen sijaan, että sinun tarvitsisi itse asettaa kullekin tuoteryhmälle täydellinen hintatarjous.
  • Kampanjasi aiempi kehitys ja tulevat tavoitteet otetaan aina huomioon. Kerro vain tulostavoitteesi, niin automaattinen hintatarjousstrategia hoitaa loput reaaliaikaisesti kampanjasi aiempien klikkausten tai konversiodatan perusteella.

Esimerkki

Haluat maksimoida Kengät-kategorian myynnin ja olet valmis käyttämään yhden euron jokaista viiden euron myyntiä kohti. Määrität ensin konversioseurannan raportoimaan yhden konversion jokaisesta ostoksesta ja konversion arvoksi ostoksen kokonaissumman. Sitten määrität Kengät-kampanjalle automaattisen hintatarjousstrategian. Valitset automaattisen tavoitellun mainostuoton (ROAS-tavoitteen) hintatarjousstrategian ja asetat tavoitearvoksi 500 %. Nyt tulosten optimoinnin ei tarvitse perustua hintatarjouksia koskeviin arvauksiin. Hintatarjousstrategia tekee hintatarjoukset puolestasi jokaisessa huutokaupassa ottaen huomioon kunkin tuotteen tulokset ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Esimerkki

Haluat maksimoida verkkosivustosi tuotesivujen saamien klikkausten määrän. Asetat keskimääräiseksi päiväbudjetiksi 50 euroa. Sitten otat kampanjassa käyttöön automaattisen hintatarjousstrategian. Valitset automaattisen klikkausmäärän maksimoivan hintatarjousstrategian ja asetat budjetiksi 50 €. Nyt hintatarjousstrategia tekee hintatarjoukset puolestasi ja auttaa sinua maksimoimaan budjetillasi saamiesi klikkausten määrän.

Shopping-kampanjoiden automaattisten hintatarjousstrategioiden tyypit

Tavoite Automaattinen hintatarjousstrategia Käyttökohde

Mahdollisimman monen klikkauksen saaminen valitulla budjetilla

Sivustokäyntien lisääminen

Vähän liikennettä saavien tuotteiden klikkausmäärän lisääminen tietyn käyttösumman rajoissa

Käytettävissä vain Vakiotyyppisissä Shopping-kampanjoissa.

Klikkausmäärän maksimoivassa strategiassa hintatarjoukset asetetaan siten, että saat mahdollisimman paljon klikkauksia valitsemallasi käyttötavoitteella.

Ei edellytä konversioita.

Lue lisää klikkausten maksimoinnin määrittämisestä Shopping-kampanjoissa.

Kampanjat, mainosryhmät

Mahdollisimman suuren konversiomäärän tai parhaan mahdollisen konversioarvon saavuttaminen tavoitellun mainostuoton (ROAS) puitteissa. Tavoiteltu mainostuotto kuvaa tuloja, jotka haluat ansaita jokaisesta Google Adsissa käyttämästäsi eurosta.

Tavoitellun mainostuoton (ROAS-tavoitteen) strategiassa hintatarjoukset asetetaan siten, että konversioarvo voidaan maksimoida, ja samalla pyritään saavuttamaan valitsemasi keskimääräinen mainostuotto.

Edellyttää konversioita.

Lue lisää tavoitellun mainostuoton määrittämisestä Shopping-kampanjoissa

Kampanjat, mainosryhmät