Brug oversigtssiden

Når du logger ind på Google Ads, starter du på siden Oversigt. Her viser vi dig relevant indsigt om din annonceringseffektivitet for at hjælpe dig med at få det størst mulige afkast af din annonceringsinvestering. På siden Kampagneoversigt kan du se statussen for de kampagner, du har oprettet for nylig, og eventuelle nødvendige handlinger, der skal foretages, inden de begynder at bruge penge (gælder kun søge- og videokampagner). Muligvis får du også vist, at du skal vente længere. Den indeholder også forslag til, hvordan du kan forbedre kampagnekvaliteten, mens du venter.

I denne artikel gennemgår vi, hvordan siden Oversigt fungerer.

Sådan fungerer den

Siden Oversigt viser et udvalg af kort med de vigtigste effektivitetsparametre og anden nyttig indsigt, som Google har organiseret for dig. Alle kort er designet til at give dit et hurtigt overblik over et bestemt aspekt af din kontoeffektivitet. Vi tilføjer løbende nye kort, så tjek siden Oversigt regelmæssigt for at få ny indsigt.

Vejledning

De kort, der vises på siden Oversigt, vælges af Google baseret på dine kampagneindstillinger og din kontoeffektivitet. Du kan ikke ændre de typer af kort, der vises, men du kan justere, hvad det enkelte kort skal vise. Hvis du vil have flere oplysninger om de forskellige kort på siden Oversigt, kan du læse hjælpeartiklen Om oversigtssiden.

Sådan ændrer du datointervallet

Klik på datointervallet øverst til højre på siden. Datointervallet opdateres for alle kortene på én gang. Du kan også sammenligne to datointervaller.

Sådan ændrer du typen af metrics, der vises

Klik på pilen ud for det metric-navn, du vil ændre, og vælg din foretrukne metric.

Kortet "Dag og klokkeslæt" viser f.eks. som standard fine klikdata, men hvis eksponeringer betyder mere for dig, kan du klikke på pil ned ud for "Klik" og ændre dit valg til "Eksponeringer".

Ændringer af metric'en på ét kort ændrer ikke de pågældende metrics på andre kort.

Sådan ændrer du sidens omfang

Kortene på siden og deres data ændrer sig, alt efter hvilket niveau af din konto du ser. Når du logger ind på din konto, viser siden Oversigt dig data på kontoniveau. Hvis du klikker på en kampagne eller en annoncegruppe, ser du i stedet data for disse elementer.

Du kan gå til oversigtssiden for en bestemt kampagne eller annoncegruppe på to forskellige måder:

1. Klik på navnet på den kampagne, du gerne vil se data for, på kortet "Kampagner" på oversigtssiden på kontoniveau. Du kan også vælge at klikke på navnet på den annoncegruppe, du gerne vil se data for, på kortet "Annoncegrupper" på oversigtssiden på kampagneniveau.
  2. Klik på Oversigt i navigationspanelet til venstre for at se oversigtssiden for den.
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.