Om anbefalinger

Få mere ud af Google Ads med Anbefalinger – en hel sektion, der kan hjælpe dig med at forbedre dine kampagner.

Der følger tilpassede forslag med alle anbefalinger, så du kan forbedre dine kampagners effektivitet. Anbefalinger kan introducere dig for nye, relevante funktioner, medvirke til at øge den samlede effektivitet for dine kampagner og hjælpe dig med at få mere ud af dit budget ved at forbedre dine bud, søgeord og annoncer.

I denne artikel får du grundlæggende oplysninger om, hvordan anbefalinger fungerer. Hvis du vil begynde at bruge anbefalinger og have flere oplysninger om tilgængelige anbefalinger, kan du læse artiklen Foretag forbedringer på din konto med Anbefalinger

Sådan fungerer Anbefalinger

På siden Anbefalinger genereres der automatisk anbefalinger ud fra din kontos effektivitetshistorik, dine kampagneindstillinger og tendenser på Google, som muligvis kan øge din effektivitet. Få flere oplysninger om tilgængelige anbefalinger.

Hvis dine annoncer begyndte at køre for nylig, vises der måske ingen anbefalinger – men sørg for at vende tilbage igen snart. Google Ads finder regelmæssigt anbefalinger til dig og lancerer også nye typer anbefalinger.