Kampanja: määritelmä

Joukko mainosryhmiä (mainoksia, avainsanoja ja hintatarjouksia), joilla on yhteinen budjetti, aluekohdistus ja muita asetuksia. Kampanjoita käytetään usein tarjoamiesi tuote- tai palveluluokkien järjestelemisessä.

• Google Ads -tilissäsi voi olla käynnissä yksi tai useampi mainoskampanja.
  • Kussakin kampanjassa on yksi tai useampi mainosryhmä.
  • Voit määrittää kampanjatasolla muun muassa budjetin, kielen, alueen ja Google-verkoston jakelun.
  • Voit luoda erillisiä mainoskampanjoita, kun haluat näyttää mainoksia eri sijainneissa tai eri budjetteja käyttäen.

Tietoja tilien rakenteesta
Luo ensimmäinen mainoskampanja
Katso lisää artikkeleja