Sovelluksesi käyttäjien tehokkaampi tavoittaminen

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen yleisöistäsi ja jotta yleisöjen hallinnointi ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

• Uusi yleisöraportointi
    Nyt voit saada yhdestä paikasta tarkkoja raportteja yleisön demografisista tiedoista, segmenteistä ja poissulkemisista. Klikkaa Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, avaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑välilehti ja klikkaa Yleisöt. Tällä raporttisivulla voit myös tehdä helposti muutoksia yleisöihin. Lue lisää yleisöraportoinnista.
  • Uusia termejä
    Käytämme uusia termejä yleisöraportissa ja kaikkialla Google Adsissa. Esimerkiksi "yleisötyyppejä" (joita ovat muun muassa omat, ostoaikeissa olevat ja asiasta kiinnostuneet yleisöt) kutsutaan nyt "yleisösegmenteiksi" ja "uudelleenmarkkinointia" "omaksi dataksi". Lue lisää yleisöihin liittyviin termeihin ja ilmaisuihin tehdyistä muutoksista.

Jotta mainoksesi voivat näkyä mobiilisovellustasi aiemmin käyttäneille, sinun on otettava datan kerääminen käyttöön sovelluksessasi. Tämä artikkeli sisältää ohjeet tähän sekä linkkejä kehittäjille tarkoitettuihin ohjeisiin.

Ennen kuin aloitat

Jos mobiilisovelluksesi koodi on sinulle vierasta, pyydä apua sovelluskehittäjältä tai joltakin muulta koodaukseen perehtyneeltä.

Huom. Google Ads ei salli tagien käyttöä sivuilla, joilla on käytäntöjen rajoittamia tarjouksia. Lue lisää personoidun mainonnan käytännöstä

Ohjeet

1. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  2. Valitse Jaettu kirjasto ‑osiosta Yleisön hallinnointi.
  3. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Yleisölähteet.
  4. Klikkaa Sovellusanalytiikka-kortista Tiedot, klikkaa kolmen pisteen kuvaketta  ja valitse sitten Muokkaa lähdettä.
  5. Päätä, mitä dataa kerätään:
    1. Jos valitset "Kerää perusdataa tästä datalähteestä", tagi kerää yleistä dataa sivustovierailuista.
    2. Jos valitset "Kerää tiettyjä attribuutteja tai parametreja mainosten yksilölliseen kohdentamiseen", mainoksesi räätälöidään käyttäjien toiminnan perusteella.
      1. Tätä vaihtoehtoa kutsutaan myös dynaamiseksi uudelleenmarkkinoinniksi. Sen avulla voit näyttää uudelleenmarkkinointiluetteloissasi oleville henkilöille mainoksia, jotka perustuvat siihen, mitä he ovat tehneet sovelluksessasi.
  6. Valitse yleiset parametrit, joita haluat seurata.
  7. Jos valitsit "Kerää perusdataa tästä datalähteestä", siirry kohtaan 9.
  8. Jos valitsit "Kerää tiettyjä attribuutteja tai parametreja mainosten yksilölliseen kohdentamiseen", tee näin:
    1. Valitse liiketoiminnan tyyppi.
      1. Liiketoiminnan tyypin avulla verkkosivustoltasi kerätään tietoa toiminnasta, joka on kyseiselle liiketoiminnan tyypille ominaista. Jos luettelossa ei ole sopivaa liiketoiminnan tyyppiä, valitse Muu (muokattu vaihtoehto).
    2. Valitse liiketoiminnan tyypin parametrit, joita haluat seurata.
  9. Klikkaa Luo ja jatka.
  10. Ota yleinen sivustotagi ja valinnaisesti tapahtumakoodinpätkä käyttöön luodun koodin ja ohjeiden avulla.

Kun olet ottanut sovelluksesi käyttäjiä koskevan datan keräämisen käyttöön, voit luoda sovelluksesi käyttäjätoimintaan perustuvia omia datasegmenttejä. Omien datasegmenttien avulla voit luoda sääntöjä, joiden perusteella käyttäjät näkevät mainoksiasi. Voit myös asettaa segmenteille jäsenyyden keston.