Øg din rækkevidde blandt appbrugere

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Hvis du vil vise annoncer for personer, der har brugt din mobilapp, skal du aktivere indsamling af data for din app. I denne artikel kan du finde en vejledning i, hvordan du gør det, og links til vejledninger for udviklere.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med koden i din mobilapp, bør du overveje at inddrage en appudvikler eller en anden person med teknisk baggrund.

Bemærk! I Google Ads er det ikke tilladt at implementere tags på sider med relation til tilbud, der er underlagt politikrelaterede begrænsninger. Få flere oplysninger om politikken vedrørende tilpasset annoncering

Vejledning

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på Målgruppeadministrator under "Delt samling".
  3. Klik på Målgruppekilder på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på Info på kortet "Appanalyse", klik på ikonet med tre prikker , og vælg Rediger kilde.
  5. Vælg, hvilke data der skal indsamles:
    1. "Indsaml de standarddata, som er tilgængelige fra denne datakilde" indsamler generelle data om websitebesøg.
    2. "Indsaml specifikke attributter eller parametre til tilpasning af annoncer" skræddersyr dine annoncer på baggrund af brugeraktivitet.
      1. Denne mulighed hedder også "Dynamisk remarketing", og den giver dig mulighed for at vise annoncer for personerne på dine remarketinglister ud fra deres aktivitet i din app.
  6. Vælg de generelle parametre, du vil spore.
  7. Hvis du har valgt "Indsaml de standarddata, som er tilgængelige fra denne datakilde", skal du gå til trin 9.
  8. Hvis du har valgt "Indsaml specifikke attributter eller parametre til tilpasning af annoncer", skal du gøre følgende:
    1. Vælg en virksomhedstype.
      1. Virksomhedstypen bruges til indsamle oplysninger om aktivitet på dit website, der er relevant i forhold til din virksomhedstype. Hvis din virksomhedstype ikke er nævnt på listen, skal du vælge "Anden (tilpasset mulighed)".
    2. Vælg de virksomhedstypeparametre, du gerne vil spore.
  9. Klik på Opret og fortsæt.
  10. Implementer det globale websitetag og eventuelt hændelseskodestykket ved hjælp af den genererede kode og vejledningen.

Når du har aktiveret indsamling af data for dine appbrugere, kan du oprette dine datasegmenter baseret på brugerinteraktioner med din app. Dine datasegmenter giver dig mulighed for at angive regler, der bestemmer, hvilke brugere der kan se dine annoncer, og en varighed af medlemskab.