Aktivér remarketing for din app

Hvis du vil vise annoncer til personer, der har brugt din mobilapp, skal du aktivere remarketing for din app. I denne artikel kan du finde en vejledning i at gøre dette samt links til vejledninger for udviklere.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med koden i din mobilapp, bør du overveje at inddrage en appudvikler eller en anden person med teknisk baggrund.

Annoncører må ikke bruge følsomme kategorier til at målrette annoncer mod brugere eller til at promovere deres produkter eller tjenester. Få flere oplysninger i politikken vedrørende tilpasset annoncering.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den gamle AdWords-oplevelse, skal du vælge "forrige" nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Delt samling.
  3. Klik på Vis under "Målgrupper".
  4. Hvis det er første gang, du konfigurerer remarketing, har du nogle forskellige muligheder. Klik på "Opret liste" under "Mobilappbrugere". Hvis du allerede har opsat remarketing, skal du finde feltet "Remarketingtag" øverst til højre.
  5. Klik på Tagoplysninger.
  6. Klik på Opsætning.
  7. Klik på Se AdWords-sporings-id til mobilapps.
  8. Markér og kopiér sporings-id'et.
  9. Du kan spore konverteringshændelser via Google Analytics til Firebase, en server til server-API eller en tredjeparts-SDK til appremarketing. Baseret på de remarketinghændelser, du har oprettet, kan du bruge disse værktøjer til at segmentere målgrupper i din app.

Når du har aktiveret remarketing for din app, kan du oprette remarketinglister ud fra brugernes interaktion med din app. Med en remarketingliste kan du angive regler for, hvilke brugere der kan se dine annoncer, og hvor længe de skal blive på listen, dvs. varigheden af medlemskabet.