Brug en Shopping-kampagne til at promovere et lokalt butikslager

Shopping-kampagner viser som standard annoncer for produkter, der sælges online på dit website. Hvis du aktiverer annoncer for butikslager i din Shopping-kampagne, kan du promovere produkter, som du sælger online, i en lokal butik eller via begge kanaler.

Denne artikel beskriver, hvordan du aktiverer annoncer for butikslager i din Shopping-kampagne og overvåger effektiviteten af ​​dit butikslager.

Før du begynder

Hvis du vil konfigurere din kampagne til at promovere et lokalt butikslager, skal du implementere annoncer for lokalt butikslager. Hvis du ikke har gjort dette endnu, kan du få flere oplysninger om annoncer for lokalt butikslager for at komme godt i gang.

Aktivér lokale produkter i din Shopping-kampagne

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på ikonet for indstillinger ud for kampagnen.
  5. Klik på pilen Yderligere indstillinger, og klik derefter på Annoncer for lokal beholdning.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere annoncer for lokalt butikslager.
  7. Klik på Gem.

Vis din lokale beholdning

Dine produkter kan blive vist i annoncer på flere forskellige måder afhængigt af, hvilken type beholdning du indsender til Google. Du kan angive, hvilket annonceformat du vil bruge til den kvalificerede beholdning i Shopping-kampagnen.

Kun onlinebeholdning Beholdning i flere kanaler Kun lokal beholdning
Når kunden er i nærheden af din butik Shopping-annonce Annoncer for lokalt butikslager Annoncer for lokalt butikslager
Når kunden ikke er i nærheden af din butik Shopping-annonce Shopping-annonce –

Overvåg effektiviteten af en lokal kanal

Hvis du promoverer produkter, der sælges i fysiske butikker, ved hjælp af et feed til lokale produkter, kan du se effektivitetsrapporter på kampagne- eller annoncegruppeniveau for din lokale Shopping-kanal, når du segmenterer dine rapporter efter kliktype, kanal eller kanaleksklusivitet.

Segmentér efter kliktype

Når du segmenterer din rapport efter kliktype, ser du data for de fire forskellige kliktyper, der er defineret her:

Kliktypens navn Betydning
Shopping – produkt – online Klik på en annonce, hvor der blev vist et onlineprodukt
Shopping – produkt – lokal Klik på en annonce, hvor der blev vist et lokalt produkt
Shopping – produkt – multikanal, lokal* Klik på den lokale del af en annonce med to links – et til det lokale produkt og et til onlineproduktet
Shopping – produkt – multikanal, online* Klik på online delen af en annonce med to links – et til det lokale produkt og et til online produktet

*Denne kliktype vises ikke længere. Du kan dog se det i din historiske rapportering.

Sådan ser du dine effektivitetsdata:

1. Vælg den kampagne i Google Ads, du er interesseret i.
  2. Klik på ikonet Segmentér fra kampagne- eller annoncegruppevisningen.
  3. Vælg Kliktype i rullemenuen.

Du kan også downloade en rapport, der afspejler én eller flere segmenteringsindstillinger, når du har føjet dem til din kampagne. Sådan gør du:

1. Klik på prikmenuen 3 dot icon øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på Download.
  3. Vælg Flere indstillinger.
  4. Skriv navnene på de segmenter, du er interesseret i, under Segmenter
  5. Markér afkrydsningsfelterne for at inkludere rækkerne "Titler og interval" samt "Oversigt".
  6. Klik på Download.

Du kan også bruge fanen Rapporter til at udvikle en tilpasset rapport. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter tilpassede rapporter.

Om filtre for kanal og kanaleksklusivitet

Nu, hvor du har aktiveret lokale produkter i din Shopping-kampagne, kan du konfigurere filtre eller underinddele din beholdning efter kanal og kanaleksklusivitet.

• "Kanal" segmenterer produkter efter, om de er tilgængelige online eller i lokale butikker
  • "Kanaleksklusivitet" segmenterer produkter efter, om de er tilgængelige for en af kanalerne eller begge kanaler
  • Hvis du konfigurerer et beholdningsfilter for "Kanal": "Lokale butikker" og "Kanaleksklusivitet": "Én kanal", inkluderes der kun produkter, der udelukkende sælges i lokale butikker og ikke online, i din kampagne.

Tip!

Du kan underinddele din produktbeholdning og vælge forskellige bud for kanal og kanaleksklusivitet. Du kan for eksempel. underinddele dine produktgrupper i produkter, der er tilgængelige i flere kanaler med et tildelt bud. Du kan derefter tildele separate bud for produkter, der kun vises i en enkelt kanal. Få flere oplysninger om strukturering af din kampagne med produktgrupper.

Segmentér efter kanal og kanaleksklusivitet

Sådan segmenterer du din rapport efter kanal eller kanaleksklusivitet.

1. Vælg den kampagne i Google Ads, du er interesseret i.
  2. Klik på Foruddefinerede rapporter (tidligere Dimensioner) enten fra kampagnevisningen eller annoncegruppevisningen.
  3. Vælg "Shopping – Kanal" eller "Shopping – Kanaleksklusivitet" i menuen Shopping.

Du kan også bruge fanen Rapporter til at udvikle en tilpasset rapport. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter tilpassede rapporter.