Hva består Shopping-annonser for produkter av?

Med Shopping-annonser kan du legge til bilde, overskrift, pris og navnet på butikken eller bedriften din i annonsen uten å måtte lage en egen annonse for hvert enkelt produkt.

Du kan også annonsere for produktene dine med Shopping-annonser for presentasjon.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i disse landene:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Tyskland
  • Frankrike
  • Hongkong
  • Irland
  • India
  • Indonesia
  • Malaysia
  • Nederland
  • New Zealand
  • Filippinene
  • Singapore
  • Sør-Afrika
  • Sverige
  • Taiwan
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA

Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser ved å bruke Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser

Her er noen eksempler på Shopping-annonser for produkter på forskjellige skjermer:

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

Informasjonen i annonsen din kommer fra produktdataene du angir i Merchant Center-kontoen din. Du kan også velge å benytte andre Google-tjenester, for eksempel Spesialtilbud og Trusted Stores, for å forbedre annonsene dine på andre måter.

Utseendet til Shopping-annonsene kan endres etter hvert som vi eksperimenterer oss frem til den optimale visningen av dette formatet. Du kan for eksempel velge at bildet ditt skal beskjæres automatisk, for å øke fokuset på produktet. Kontakt oss hvis du vil velge bort denne funksjonen.

Forbedringer for annonsene dine

Du kan bruke disse forbedringene for å skape oppmerksomhet om annonsene dine på andre måter. Når du tar i bruk en forbedring, vises den ikke nødvendigvis hver gang annonsen din blir vist.

Spesialtilbud

Med Spesialtilbud kan du bruke en datafeed for kampanjer for å distribuere nettkampanjer sammen med annonsene dine. Nettkampanjer blir vist sammen med Shopping-annonse for produkter som «Spesialtilbud»-linker, og koster ikke noe ekstra. Prisen for kostnad per klikk gjelder imidlertid fremdeles.

Finn ut hvordan du kan delta i Spesialtilbud.

Produktvurderinger

I produktvurderinger kan folk som er på handel, finne informasjon som blir avgjørende for om de faktisk velger å kjøpe noe, og annonsører kan generere bedre kvalifisert trafikk til nettstedet sitt gjennom slike vurderinger. I utvalgte land viser vi nå produktvurderinger i Shopping-annonser for å gjøre det enkelt for folk som er på handel, å finne slik informasjon. I Shopping-annonser blir produktvurderinger vist med et femstjerners rangeringssystem samt en oversikt over totalt antall produktanmeldelser. Disse stjernerangeringene representerer samlede data om vurderinger og anmeldelser av produktet, innhentet fra en rekke kilder, som for eksempel selgere, tredjeparts datainnsamlere, redaksjonelle nettsteder og brukere. For at produktvurderinger skal kunne vises på Google.com, må et produkt ha minst tre anmeldelser.

Finn ut hvordan du kan vise produktvurderinger i Shopping-annonsene dine.

Trusted Stores

Google Trusted Store-merket forteller brukerne at butikken sender varene raskt og yter svært god kundeservice – slik at de trygt kan foreta kjøp gjennom butikken din. For butikker som har kvalifisert seg til Google Trusted Stores-programmet, er Google Trusted Store-merket oppført på nettstedet deres, i Google Shopping-resultatene og i Shopping-annonsene deres for produkter. Ved å holde markøren over merket får brukeren presentert et karakterkort med selgerens resultater for pålitelig levering og kundeservice.

Finn ut hvordan du deltar i Google Trusted Stores-programmet.