Shopping-tuotemainoksen rakenne

Shopping-mainosten avulla voit lisätä mainoksiisi kuvan, otsikon ja hinnan sekä kauppasi tai yrityksesi nimen. Näin sinun ei tarvitse luoda erillistä mainosta jokaiselle myymällesi tuotteelle.

Voit myös mainostaa tuotteitasi Showcase Shopping ‑mainosten avulla.

Showcase Shopping ‑mainokset ovat käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Saksa
  • Ranska
  • Hongkong
  • Irlanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Malesia
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Filippiinit
  • Singapore
  • Etelä-Afrikka
  • Ruotsi
  • Taiwan
  • Arabiemiirikunnat
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Voit luoda Showcase Shopping ‑mainoksia Google Adsissa ja Google Ads ‑sovellusliittymässä (AdWords‑sovellusliittymä). Jos haluat mainostaa yksittäisiä tuotteita, tutustu Shopping-tuotemainoksiin

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, miltä Shopping-tuotemainokset voisivat näyttää eri näytöissä.

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

Mainoksen sisältämät tiedot perustuvat tuotetietoihin, jotka syötät Kauppiasportaali-tilillesi. Voit ottaa käyttöön myös muita Google-palveluja (esim. Kauppiaan tarjoukset ja Trusted Stores) ja parantaa näin mainoksiasi muilla tavoin.

Shopping-mainosten ulkoasu voi muuttua, kun kokeilemme parhaita näyttövaihtoehtoja kyseiselle mainosmuodolle. Kuvaa saatetaan esimerkiksi rajata automaattisesti, jotta huomio kiinnittyisi itse tuotteeseen. Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä ottamalla meihin yhteyttä.

Mainosten parannukset

Näiden parannusten avulla voit kiinnittää asiakkaiden huomion mainoksiisi muilla tavoin. Kun otat jonkin parannuksen käyttöön, se ei välttämättä näy aina mainoksesi näyttämisen yhteydessä.

Kauppiaan tarjousten erikoistarjoukset

Kauppiaan tarjouksilla voit käyttää mainoskampanjan tietosyötettä ja levittää verkkotarjouksia mainostesi avulla. Verkkotarjoukset näkyvät yhdessä Shopping-tuotemainosten kanssa erikoistarjouslinkkeinä. Niistä ei muodostu lisäkustannuksia, vaikka niissä käytetäänkin edelleen klikkauskohtaista hintaa.

Ohjeet Kauppiaan tarjouksiin osallistumiseen

Tuotearviot

Tuotearviot antavat asiakkaille tärkeitä tietoja ostopäätösten tueksi ja auttavat mainostajia ohjaamaan entistä laadukkaampaa liikennettä sivustoilleen. Tuotearviot löytyvät nyt helposti Shopping-mainoksista palvelun piiriin kuuluvissa maissa. Tuotearviot näytetään Shopping-mainoksissa viiden tähden luokitusjärjestelmän pohjalta yhdessä arvioiden kokonaismäärän kanssa. Nämä tähtiluokitukset ovat kooste tuotteen luokitus- ja arviotiedoista, jotka on koottu useista eri lähteistä, kuten kauppiailta, kolmannen osapuolen kokoojilta, toimituksellisilta verkkosivustoilta ja käyttäjiltä. Tuotteella on oltava vähintään kolme arviota, jotta tuotearvio näytetään google.fi-sivustolla.

Lisätietoja tuotearvioiden näyttämisestä Shopping-mainoksissa

Luotettavat myymälät – Trusted Stores

Google Trusted Store ‑tunnuksesta ostajat tietävät, että kauppasi toimittaa tuotteet nopeasti ja että asiakaspalvelu on erinomaista. Tällöin asiakkaat voivat tehdä ostoksia luottavaisin mielin. Google Trusted Stores ‑ohjelmaan hyväksytyt kaupat saavat lisätä Google Trusted Store ‑tunnuksen sivustoilleen, Google Shopping ‑hakutuloksiin sekä Shopping-tuotemainoksiin. Kun asiakas vie hiiren tunnuksen päälle, avautuu tietokortti, jossa näkyvät kauppiaan saamat arviot toimitusten luotettavuudesta ja asiakaspalvelun laadusta.

Lue lisää Google Trusted Stores -ohjelmaan liittymisestä.