Shopping‑tuotemainoksen rakenne

Shopping-tuotemainosten avulla voit lisätä mainoksiisi kuvan, otsikon ja hinnan sekä kauppasi tai yrityksesi nimen. Näin sinun ei tarvitse luoda erillistä mainosta jokaiselle myymällesi tuotteelle.

Voit myös mainostaa tuotteitasi Showcase Shopping ‑mainosten avulla.

Showcase Shopping ‑mainokset ovat käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Saksa
  • Ranska
  • Hongkong
  • Irlanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Malesia
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Filippiinit
  • Singapore
  • Etelä-Afrikka
  • Ruotsi
  • Taiwan
  • Arabiemiirikunnat
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Voit luoda Showcase Shopping ‑mainoksia Google Adsissa ja Google Ads ‑sovellusliittymässä (AdWords‑sovellusliittymä). Jos haluat mainostaa yksittäisiä tuotteita, tutustu Shopping-tuotemainoksiin

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, miltä Shopping-tuotemainokset voisivat näyttää eri näytöissä.

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

Mainoksen sisältämät tiedot perustuvat tuotetietoihin, jotka syötät Kauppiaskeskus-tilillesi. Voit ottaa käyttöön myös muita Google-palveluja (esim. Kauppiaan tarjoukset ja Tuotearviot) ja parantaa näin mainoksiasi muilla tavoin.

Shopping-mainosten ulkoasu voi muuttua, kun kokeilemme parhaita näyttövaihtoehtoja kyseiselle mainosmuodolle. Kuvaa saatetaan esimerkiksi rajata automaattisesti, jotta huomio kiinnittyisi itse tuotteeseen. Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä ottamalla meihin yhteyttä.

Mainosten parannukset

Näiden parannusten avulla voit kiinnittää asiakkaiden huomion mainoksiisi muilla tavoin. Kun otat jonkin parannuksen käyttöön, se ei välttämättä näy aina mainoksesi näyttämisen yhteydessä.

Kauppiaan tarjousten erikoistarjoukset

Kauppiaan tarjouksilla voit käyttää mainoskampanjoiden datasyötettä ja levittää verkkotarjouksia mainostesi avulla. Verkkotarjoukset näkyvät yhdessä Shopping-tuotemainosten kanssa erikoistarjouslinkkeinä. Niistä ei muodostu lisäkustannuksia, vaikka niissä käytetäänkin edelleen klikkauskohtaista hintaa. Katso, miten voit osallistua Kauppiaan tarjouksiin.

Tuotearviot

Tuotearviot antavat asiakkaille tärkeitä tietoja ostopäätösten tueksi ja auttavat mainostajia ohjaamaan sopivampaa liikennettä sivustoilleen. Tuotearviot löytyvät nyt helposti Shopping-mainoksista palvelun piiriin kuuluvissa maissa. Tuotearviot näytetään Shopping-mainoksissa viiden tähden luokitusjärjestelmän pohjalta yhdessä arvioiden kokonaismäärän kanssa. Nämä tähtiarviot ovat kooste tuotteen arvio- ja arvosteludatasta, jotka on koottu useista eri lähteistä, kuten kauppiailta, kolmannen osapuolen koontisivustoilta, toimituksellisilta sivustoilta ja käyttäjiltä. Tuotteella on oltava vähintään kolme arvostelua, jotta tuotearvioita voidaan näyttää Google.comissa. Katso, miten voit näyttää tuotearvioita Shopping-mainoksissa.

Googlen asiakasarvostelut

Googlen asiakasarvostelut on maksuton palvelu, jonka avulla voit kerätä arvokasta palautetta asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksen sivustoltasi. Halutessaan asiakkaat voivat kassasivulla arvioida ostokokemuksen yhdellä klikkauksella. Asiakasarvosteluja voidaan hyödyntää myyjistä annetuissa arvioissa ja valinnaisesti tuotearvioissa. Katso, miten voit osallistua Googlen asiakasarvosteluihin.