Hvad kendetegner en Shopping-produktannonce?

Fra og med starten af april 2021 bliver annoncegrupper med fremhævede Shopping-annoncer fjernet, og annoncerne i dem kan dermed ikke længere vises. Effektivitetsdata for fjernede annoncer og annoncegrupper vil stadig være tilgængelige i kontorapporter.

Shopping-produktannoncer giver dig mulighed for at vise et billede, en overskrift, en pris og dit butiks- eller virksomhedsnavn i dine annoncer, uden du behøver at oprette unikke annoncer for hvert enkelt produkt, du sælger.

Sådan kan Shopping-produktannoncer se ud på forskellige skærme:

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

Oplysningerne i din annonce kommer fra de produktdata, du har leveret til os på din Merchant Center-konto. Du kan også tilvælge andre Google-tjenester, f.eks. Specialtilbud og Produktbedømmelser, så du kan forbedre dine annoncer på andre måder.

Udseendet af Shopping-annoncer kan forandre sig, når vi eksperimenterer for at finde de bedste visningsmuligheder for formatet. Dette kan omfatte automatisk beskæring af billedet for at fokusere mere på produktet. Du kan fravælge denne funktion ved at kontakte os.

Forbedringer af dine annoncer

Du kan bruge disse forbedringer til at tiltrække opmærksomhed til dine annoncer på andre måder. Selvom du tilvælger en forbedring, indgår den ikke nødvendigvis hver eneste gang, din annonce vises.

"Særtilbud" med Specialtilbud

Med Specialtilbud kan du bruge et promoveringsdatafeed til at distribuere dine onlinepromoveringer sammen med dine annoncer. Online promoveringer vises sammen med Shopping-produktannoncer som links med "særtilbud" og koster ikke ekstra (prissætning baseret på pris pr. klik gælder dog stadig). Find ud af, hvordan du deltager i Specialtilbud.

Produktbedømmelser

Produktanmeldelser giver kunderne vigtige oplysninger, når de skal beslutte, om de vil købe et produkt eller ej, og hjælper annoncørerne med at lede mere kvalificeret trafik til deres website. For at gøre det lettere for shopperne at finde disse oplysninger viser vi nu produktbedømmelser i Shopping-annoncer i kvalificerede lande. Produktbedømmelser vises i Shopping-annoncer i form af et bedømmelsessystem med fem stjerner og visning af det samlede antal anmeldelser. Antallet af stjerner og anmeldelser er baseret på det samlede antal bedømmelser og anmeldelser for produktet indsamlet fra flere kilder, heriblandt sælgere, tredjepartsformidlere, redaktionelle websites og brugere. Et produkt skal have mindst tre anmeldelser, før der kan vises produktbedømmelser på Google.dk. Find ud af, hvordan du viser produktbedømmelser i dine Shopping-annoncer.

Google Kundeanmeldelser

Google Kundeanmeldelser er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at indsamle værdifuld feedback fra de kunder, der har foretaget et køb på dit website. Dine kunder kan vælge at deltage i en undersøgelse for at bedømme deres oplevelse blot ved hjælp af ét klik på din betalingsside. Bedømmelser fra kundeundersøgelser er med til at kvalificere dig til en sælgerbedømmelse og valgfrie produktbedømmelser. Find ud af, hvordan du deltager i Google Kundeanmeldelser.