Parts d'un anunci de compres

Els anuncis de compres ofereixen als comerços al detall diferents opcions per mostrar els seus productes als clients adequats.

Poden incloure el títol, el preu i una imatge d'un producte, a més del nom de la vostra botiga o empresa, i tot dins el mateix anunci. Merchant Center crea aquests anuncis a partir de la informació que incloeu al vostre feed de productes, perquè no hàgiu de crear els anuncis personalment.

Aquest és l'aspecte que poden tenir els anuncis de compres en diferents pantalles:

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

L'aspecte dels anuncis de compres pot variar a mesura que fem experiments amb les millors opcions de visualització per a cada format; per exemple, podem retallar la imatge automàticament per centrar més l'atenció en el producte. Contacteu amb nosaltres si voleu desactivar aquests experiments.

Millorar els anuncis de compres

Utilitzeu aquestes millores opcionals per atraure l'atenció cap als vostres anuncis. Quan activeu una millora, no es mostrarà necessàriament cada vegada que es publiqui un anunci.

Afegir promocions a productes

Les promocions us permeten mostrar ofertes especials de producte als vostres anuncis de compres i a les fitxes de producte gratuïtes que es mostren a la pestanya Shopping als Estats Units (també és possible que es mostrin fora dels EUA).

Les promocions es mostren com una anotació clicable amb el text "oferta especial" quan els clients les veuen a l'ordinador i inclouen informació addicional sobre la promoció quan es veuen en dispositius mòbils. Si bé afegir promocions és gratuït, encara s'apliquen les tarifes de cost per clic.

Informació sobre com es pot participar en les promocions

Mostrar puntuacions de productes

Les ressenyes de productes proporcionen informació important als clients que estan decidint què compraran. També ajuden els anunciants a generar un trànsit més qualificat als seus llocs web.

Les puntuacions de productes es veuen als anuncis de compres als països aptes, on es mostren amb un sistema de puntuació de cinc estrelles i el recompte total de ressenyes. Aquestes puntuacions en estrelles representen les dades agregades de puntuació i de ressenyes que ha obtingut el producte, procedents de diverses fonts, com ara comerciants, agregadors de tercers, llocs d'editors i usuaris.

Les puntuacions de productes només es mostraran per als productes que tinguin almenys tres ressenyes.

Informació sobre com es poden mostrar puntuacions de productes en anuncis de compres

Activar Ressenyes de clients a Google

El producte Ressenyes de clients a Google us permet recollir comentaris valuosos dels clients que han fet una compra al vostre lloc web. Els vostres clients poden decidir si volen respondre una enquesta per valorar la seva experiència amb un sol clic a la pàgina de tramitació de la compra.

Les puntuacions provinents de les enquestes fetes als clients s'apliquen a l'hora d'avaluar si es compleixen els requisits per a les puntuacions dels venedors i, opcionalment, per a les puntuacions de productes. Els comerços al detall poden activar aquesta millora sense cap cost.

Informació sobre com es pot participar en Ressenyes de clients a Google