Budstrategi for portefølje: definisjon

Budstrategi for portefølje er en automatisk budstrategi drevet av mål som brukes for å gruppere sammen flere kampanjer, annonsegrupper og søkeord.

Med budstrategier for porteføljer blir budene angitt automatisk for å nå resultatmålene dine. De omfatter følgende smarte budstrategier: mål-CPA, mål-ROAS, Maksimer antall konverteringer, Maksimer konverteringsverdien, Maksimer antall klikk og Mål for visningsandel.

• Når du har laget en porteføljestrategi, lagres den i det delte biblioteket ditt. Dette er et sentralt sted der du kan administrere budstrategiene dine for porteføljer og spore resultatene.
  • Budstrategier for porteføljer ble tidligere kalt «fleksible budstrategier».