Portfolion hintatarjousstrategian määritelmä

Portfolion hintatarjousstrategia on automaattinen, tavoitekeskeinen hintatarjousstrategia, joka liittää yhteen useita kampanjoita, mainosryhmiä ja avainsanoja.

Portfolion hintatarjousstrategiat määrittävät hintatarjoukset automaattisesti ja auttavat saavuttamaan kehitystavoitteet. Näihin hintatarjoustrategioihin sisältyvät seuraavat Smart Bidding ‑strategiat: CPA-tavoite, Tavoiteltu mainostuotto, Maksimoi konversiot, Maksimoi konversioarvo, Maksimoi klikkaukset ja Näyttökertojen osuuden tavoite.

• Kun olet luonut portfoliostrategian, se tallennetaan jaettuun kirjastoon. Jaetussa kirjastossa voit hallinnoida portfolion hintatarjousstrategioitasi ja seurata niiden tehokkuutta keskitetysti.
  • Portfolion hintatarjousstrategioita kutsuttiin aiemmin joustaviksi hintatarjousstrategioiksi.