Porteføljebudstrategi: Definition

En målorienteret automatisk budstrategi for flere kampagner, annoncegrupper og søgeord.

Med porteføljebudstrategier afgives der bud automatisk for at hjælpe dig med at nå dine effektivitetsmål. De omfatter tre Smart Bidding-strategier – mål-CPA, Mål-ROAS og Udvidet CPC – og andre strategier såsom Maksimér antallet af klik, Målplacering på søgeside og Måludkonkurreringsandel.

• Når du har oprettet en porteføljestrategi, gemmes den i Delt samling. Det er et centralt sted, hvorfra du kan administrere dine porteføljebudstrategier og spore deres effektivitet.
  • På siderne Kampagner, Annoncegrupper og Søgeord kan du føje elementer til en porteføljebudstrategi.
  • Porteføljebudstrategier blev tidligere kaldt "fleksible budstrategier".