Porteføljebudstrategi: Definition

En målorienteret automatisk budstrategi for flere kampagner, annoncegrupper og søgeord.

Porteføljebudstrategier indstiller automatisk bud, så du kan nå dine effektivitetsmål. De omfatter følgende Smart Bidding-strategier: Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer, Maksimér konverteringsværdi, Maksimér antal klik og Måleksponeringsandel.

• Når du har oprettet en porteføljestrategi, gemmes den i Delt samling. Det er et centralt sted, hvorfra du kan administrere dine porteføljebudstrategier og spore deres effektivitet.
  • Porteføljebudstrategier blev tidligere kaldt "fleksible budstrategier".