Opret en kampagnekladde

Du kan oprette kladder til kampagner på Søgenetværket og Displaynetværket. Når du opretter kladde, afspejler det din kampagnes opsætning. Det giver dig mulighed for at foretage en række ændringer af en kampagne, uden at det har konsekvenser for dens effektivitet.

Husk! Kladder er kun tilgængelige for kampagner på Søge- og Displaynetværket. Du kan ikke oprette en kladde til video-, app- eller Shopping-kampagner.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en kladde. Du kan få flere baggrundsoplysninger om kladder i Om kampagnekladder til søge- og displaykampagner.

Før du begynder

Du skal have oprettet en kampagne, før du kan oprette et udkast. Hvis du ikke har nogen kampagner, skal du starte med at læse Opret en kampagne for at nå ud til nye kunder.

Bemærk! Annoncemateriale i kampagner med udkaststatus bliver ikke gennemgået. Annoncematerialets status forbliver derfor "Under gennemgang", indtil udkastet anvendes på den oprindelige kampagne.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kladder og eksperimenter på sidemenuen til venstre og derefter på Kampagnekladder øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Hvis du kommer fra siden "Alle kampagner", skal du bruge rullemenuen Vælg en kampagne til at vælge den kampagne, du vil oprette en kladde til. Hvis du kommer fra en specifik kampagneside, ser du ikke dette trin, da kladden automatisk bliver oprettet for den specifikke kampagne, du får vist.
  5. Navngiv kladden, og klik på Gem. Den nyligt oprettede kladde vises på siden "Kampagnekladder" under den tilsvarende kampagne.
  6. Du kan åbne kladden og begynde at foretage ændringer ved at klikke på kladdens navn. De ændringer, du foretager i kladden, gemmes automatisk. Du kan til enhver tid forlade kladden og fortsætte med at foretage ændringer på et senere tidspunkt.

Når du er tilfreds med din kladde, kan du anvende dine ændringer på den oprindelige kampagne eller oprette et eksperiment.

Husk!

Kampagnekladder er ikke det samme som kladder, der oprettes i Google Ads Editor. Begge kladdetyper kan bruges til at foretage ændringer af en kampagne, men kampagnekladder kan bruges til at oprette et eksperiment, hvorimod kladder i Google Ads Editor er kampagner, du endnu ikke er klar til at eksportere til din konto. Få flere oplysninger om kampagnekladder i Google Ads Editor.