Esbrinar quant tarden els clients a fer una conversió

Un cop teniu configurat el seguiment de conversions, és important entendre el temps que tarden a completar una conversió els clients que veuen el vostre anunci i hi fan clic, i quin impacte té això en les dades que veieu al compte. De vegades, les conversions es fan ràpidament (durant les 24 hores posteriors al clic), però poden tardar fins a 90 dies a registrar-se, en funció del període de conversió que hàgiu triat.

El temps que passa entre les impressions i les conversions afecta els valors que veieu al compte. A continuació teniu alguns exemples en què el retard en la conversió pot afectar les dades que es mostren:

• Comparació del rendiment: si compareu el rendiment recent amb el passat, és possible que el recent no sembli tan elevat, perquè pot ser que algunes de les persones que han fet clic a l'anunci encara no hagin fet cap conversió. Com que us falten aquestes conversions (que s'afegiran més endavant) però s'hi reflecteix tota la despesa, pot semblar que tingueu menys conversions o un cost per conversió més elevat, per exemple.
  • Absència d'estimacions al Simulador d'ofertes: si els clients tarden molt a fer una conversió, és possible que no es mostrin estimacions de conversió al Simulador d'ofertes. Més informació sobre el Simulador d'ofertes

Estimacions de conversió i de valor de conversió: què són i on es poden veure

Les estimacions de conversió us ajuden a entendre el nombre de conversions que es preveu que rebran els vostres anuncis segons l'historial de dades i el rendiment que tenen durant el període de temps seleccionat. Si heu assignat valors a les conversions, les estimacions de valor de conversió us donen una idea del valor de conversió que podeu rebre amb aquesta estratègia d'oferta.

Aquests valors i estimacions de conversió i de valor de conversió es calculen i es mostren a l'informe "Estratègia d'oferta" i a les taules de campanya.

A continuació trobareu alguns casos que us cal recordar:

• Retard en la conversió: si el període de temps seleccionat inclou un retard en la conversió en què no s'han registrat totes les conversions, l'estimació reflectirà quantes conversions més o quant valor de conversió extra podríeu obtenir.
  • Ajust de conversió: de vegades podeu fer servir ajustos de conversió. Per exemple, potser us interessa tenir en compte les devolucions i ajustar les conversions en conseqüència. Si el període de conversió seleccionat es veu afectat pel retard en la conversió i històricament heu utilitzat els ajustos de conversió, pot ser que hi hagi un nombre inferior de conversions o un valor de conversió estimat més baix.
  • Combinació de retards i ajustos: és possible que les estimacions de conversió i de valor de conversió no sempre coincideixin amb el cas anterior. Per exemple, si teniu diverses devolucions de valor baix, podem estimar que rebreu menys conversions, però és possible que continueu rebent una estimació de valor de conversió més alta si hi ha hagut conversions de valor alt que s'hagin retardat durant el mateix període de temps.

Per consultar un informe que mostri l'historial de retards en les conversions del vostre compte, seguiu les instruccions de sota.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads. feu clic a Campanyes, Grups d'anuncis o Paraules clau de cerca al menú de seccions de l'esquerra.
  2. Comproveu que hagin passat un mínim de 30 dies entre la data de finalització de l'interval de dates de l'informe i l'actual (o més de 30 si teniu un període de conversió superior). Així, l'informe mostrarà totes les dades de conversió. Per canviar l'interval de dates, utilitzeu el selector corresponent que hi ha a l'extrem superior dret de la pàgina.
  3. Feu clic a la icona de segment Segment i, a continuació, seleccioneu Conversions > Dies fins a la conversió. Amb aquesta acció, les columnes de conversió de l'informe se segmenten en un màxim de 19 files.

Consell

Si utilitzeu Smart Bidding i és probable que aconseguiu més conversions durant l'interval de dates seleccionat, també podeu consultar el retard en la conversió als informes d'estratègies d'oferta. Per veure la durada mitjana del retard, als informes, passeu el cursor per sobre d'una conversió concreta i de les mètriques dels valors de conversió ("Conversions", "Cost/conv." i "Perc. conv."). També veureu quantes conversions preveiem que encara no s'han registrat a causa del retard. Al gràfic de rendiment, es marcarà l'interval de dates en què pot ser que encara es registrin més conversions.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now