Öka din offlineförsäljning med onlineannonser

Skapa ditt digitala skyltfönster

People icon

Visa upp ditt företag på Google

” ”

• Skapa en företagsprofil för att hålla dina kunder uppdaterade med viktig företagsinformation, svara på recensioner och lägga upp foton som visar upp din verksamhet.

Gear icon with wrench

Länka din företagsprofil till Google Ads

” ”

Star icon

Visa produkter från din butik

” ”

• Visa upp dina produkter på Google Sök och Maps i din företagsprofil. Det gör det enklare för kunder att hitta produkter de behöver och besöka din butik för att köpa dem.
    • Produktinformationen synkroniseras automatiskt från din kassa, så du behöver inte lägga till den individuellt.

Gear icon

Visa företagsinformation i dina annonser med adresstillgångar

” ”

• Adresstillgångar uppmuntra människor att besöka ditt företag genom att erbjuda olika typer av information, som adress, karta till platsen, avståndet till ditt företag, telefonnummer och/eller en samtalsknapp.
  • Om du är tillverkare kan du använda affiliate-adresstillgångar.

Mail iconVill du få avancerade tips och uppdateringar från Google Ads direkt till inkorgen? Registrera dig för nyhetsbrevet Best Practices.