Studiemateriaal voor de Mobile Advertising-kennistest

Uw digitale etalage bouwen

People icon

Uw bedrijf presenteren op Google

" "

• Maak een bedrijfsprofiel om uw klanten up-to-date te houden van belangrijke bedrijfsinformatie, op reviews te reageren en foto's te posten van wat uw bedrijf doet.

Gear icon with wrench

Uw bedrijfsprofiel koppelen aan Google Ads

" "

Star icon

Uw producten in de winkel tonen

" "

• Breng de producten in uw winkel onder de aandacht op Google Zoeken en Maps, rechtstreeks vanuit uw bedrijfsprofiel. Zo kunnen klanten makkelijker de producten vinden die ze nodig hebben en naar uw winkel gaan om het product te kopen.
    • Uw productdetails worden allemaal automatisch gesynchroniseerd vanaf uw verkooppunt. U hoeft ze dus niet een voor een toe te voegen.

Gear icon

Bedrijfsinformatie in uw advertenties tonen met locatiecomponenten

" "

• Locatiecomponenten stimuleren mensen om naar uw bedrijf te komen omdat ze allerlei informatie bevatten: uw adres, een route naar uw locatie, de afstand tot uw bedrijf, een telefoonnummer en/of een belknop.
  • Als u een fabrikant bent, gebruikt u Locatiecomponenten voor partners.

Mail iconWilt u geavanceerde tips en updates voor Google Ads rechtstreeks in uw inbox krijgen? Meld u aan voor de nieuwsbrief met best practices.