Studievejledning til Mobile Advertising-vurdering

Udsmyk din digitale "butiksfacade"

People icon

Få din virksomhed vist på Google

• Opret en virksomhedsprofil for at få mulighed for at holde potentielle kunder opdaterede i form af vigtige virksomhedsoplysninger, svare på anmeldelser og uploade billeder, der viser, hvad du tilbyder.

Gear icon with wrench

Knyt din virksomhedsprofil til Google Ads

Star icon

Vis produkter fra din butik

• Brug din virksomhedsprofil til at få produkter fra din butik vist på Google Søgning og i Maps. Derved gør du det nemmere for kunderne at finde de produkter, de skal bruge, og besøge din butik for at købe dem.
    • Alle dine produktoplysninger synkroniseres automatisk fra dit kassesystem (POS, Point of Sale), så du behøver ikke at tilføje dem enkeltvis.

Gear icon

Vis virksomhedsoplysninger i dine annoncer ved hjælp af lokationsaktiver

• Med lokationsaktiver kan du opfordre folk til at besøge din virksomhed ved at vise en række forskellige oplysninger: Din virksomheds adresse, et kort med rutevejledning til den aktuelle lokation, afstanden til din virksomhed, et telefonnummer og/eller en opkaldsknap.
  • Hvis du er producent, kan du bruge lokationsaktiver for affiliates.

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.