Enllaçar diversos comptes de Google Ads a Google Analytics

Google Analytics 4 (GA4) ha substituït Universal Analytics (UA). L'1 de juliol de 2023, les propietats de Universal Analytics estàndard van deixar de tractar dades. Les propietats de Universal Analytics 360 amb una comanda en curs es beneficiaran d'una sola pròrroga de processament que acabarà l'1 de juliol de 2024. És fonamental que migreu la vostra propietat de Universal Analytics a Google Analytics 4. Obteniu informació sobre com es pot fer el canvi a Google Analytics 4.

Si gestioneu més d'un compte de Google Ads, teniu diverses opcions per enllaçar-los a Google Analytics.

Opció 1: enllaçar Analytics a un compte de gestor de Google Ads (MCC)

Avantatges

• Enllaçar a Analytics en un sol pas tots els comptes de Google Ads que gestioneu.
  • Fer canvis a les accions d'esdeveniments clau i a les llistes de remàrqueting del compte de gestor.
  • Simplificar la gestió dels objectius i les transaccions, de les llistes de remàrqueting i de les estadístiques d'implicació amb el lloc importades d'Analytics, així com de les dades de costos de Google Ads exportades, per a diversos comptes de Google Ads des d'un sol compte de gestor.
  • Enllaçar automàticament un compte a les propietats d'Analytics quan l'afegiu al compte de gestor.

En quins casos s'ha d'enllaçar Analytics a un compte de gestor de Google Ads (MCC)

• Quan voleu enllaçar una o més propietats d'Analytics a diversos comptes de Google Ads, tots gestionats per un compte de gestor de Google Ads.
  • Si soleu crear comptes de Google Ads nous que voleu que s'enllacin automàticament a les mateixes propietats d'Analytics que els altres comptes de Google Ads que teniu.
  • Si voleu utilitzar el seguiment de conversions, el remàrqueting o els informes d'atribució multicompte de Google Ads.

Obteniu informació sobre com podeu enllaçar Google Analytics a un compte de gestor de Google Ads.

Enllaços múltiples a Analytics

Si un compte de Google Ads està enllaçat amb Analytics, tant directament com mitjançant un o més comptes de gestor, les visualitzacions d'Analytics dels dos enllaços seran visibles al compte de Google Ads.

Us recomanem treure tots els enllaços directes a Analytics un cop hàgiu enllaçat un compte gestionat mitjançant un gestor, excepte en els casos següents:

• El compte gestionat és propietari d'una llista de remàrqueting d'Analytics: si traguéssiu l'enllaç a Analytics, tancaríeu la llista de remàrqueting.
  • El compte gestionat no utilitza el seguiment de conversions multicompte: no traieu l'enllaç a Analytics si voleu continuar important els objectius i les transaccions d'Analytics al compte particular.
  • El compte d'Analytics importa les impressions de la Xarxa de Display i les visualitzacions de YouTube des de Google Ads a embuts de conversió multicanal: si traguéssiu l'enllaç directe del compte de Google Ads a Analytics, les impressions de la Xarxa de Display deixarien d'estar disponibles als embuts de conversió multicanal d'Analytics. Actualment, aquesta funció no és compatible amb l'enllaçament mitjançant el compte de gestor.

Opcions per als comptes particulars

Quan enllaceu Analytics a un compte de gestor de Google Ads, podeu continuar fent el següent al nivell de compte particular.

• Canviar la visualització d'Analytics des de la qual voleu importar les estadístiques de lloc web.
  • Importar els objectius i les transaccions directament després d'enllaçar el compte particular a Analytics (si no utilitzeu el seguiment de conversions multicompte a Google Ads).

Opció 2: enllaçar diversos comptes de Google Ads a través d'Analytics

Podeu optar per configurar els enllaços d'Analytics a través d'Analytics enllaçant diversos comptes a la vegada.

Avantatge

• Enllaçar un grup de comptes de Google Ads que gestioneu amb Analytics en un sol pas.

En quins casos s'han d'enllaçar diversos comptes a través d'Analytics

• Si no voleu que tots els vostres comptes de Google Ads gestionats per un compte de gestor de Google Ads (El meu centre de clients [MCC]) s'enllacin a una única propietat d'Analytics.
  • Si no voleu que els comptes de Google Ads nous inclosos al compte de gestor s'enllacin automàticament a la mateixa propietat d'Analytics.
  • Si no voleu utilitzar el seguiment de conversions, el remàrqueting o les atribucions multicompte (embuts de cerca).

Obteniu informació sobre com podeu enllaçar i desenllaçar Google Ads i Analytics.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now