Crear missatges que reflecteixin la vostra marca i els productes i serveis que oferiu

Els usuaris fan servir Google en diferents dispositius i en tot tipus de contextos. Aquesta guia sobre els anuncis de cerca us ajudarà a crear missatges que reflecteixin la vostra marca.

Nota

Per començar a crear anuncis de cerca responsius, consulteu la recomanació "Afegiu anuncis de cerca responsius".

Crear un text d'anunci que sigui atractiu per als usuaris en tots els dispositius

Hem observat que, en general, una crida a l'acció que resulta convincent en un dispositiu també sol ser-ho en d'altres. Al text de l'anunci heu de destacar per què penseu que teniu el que l'usuari cerca. Esbrineu què és el més atractiu de la vostra empresa i creeu els anuncis segons aquesta informació.

Tot i això, personalitzar l'experiència dels usuaris de mòbils pot ser una bona idea. Dirigiu-los a les pàgines del lloc web que ofereixin una bona experiència mitjançant URL específics per a mòbils.

Proveu títols de llargades diferents

Disposeu de títols de 30 caràcters, descripcions de 90 caràcters i camps de camí d'URL de 15 caràcters. Utilitzeu aquest espai de manera creativa. Incloeu-hi missatges centrats en el que us interessa i el que interessa als clients.

Durant el procés de prova, pareu atenció principalment als títols. Quan elaboreu i proveu els anuncis, centreu-vos a escriure el millor títol possible. Fer servir bons títols és la millor manera de marcar la diferència en el rendiment.

Els títols més llargs poden incrementar l'espai clicable dels anuncis de cerca, però proveu de crear títols de llargades diferents. Pot ser que observeu que els títols més curts tenen un millor rendiment entre els usuaris que ja cerquen la vostra marca, i és més probable que mostreu els tres títols possibles si un títol o dos són més curts dels límits esmentats. Feu proves per saber què funciona per al vostre compte juntament amb els diferents tipus de paraules clau del compte.

Nota

Assegureu-vos de consultar les nostres polítiques de títols.

No subestimeu el valor dels camps de camí. L'URL que es mostra en un anunci de cerca responsiu és una indicació important perquè l'usuari tingui una idea d'on anirà a parar. Afegir camps de camí descriptius fa que l'usuari confiï que trobarà el que cerca quan arribi al vostre lloc web.

Nota

No cal que els camins d'URL coincideixin exactament amb les paraules que figuren a l'URL final. Senzillament han de tenir un contingut rellevant per ajudar l'usuari a entendre què pot esperar de la pàgina de destinació.

Utilitzeu recursos creats automàticament per generar títols i descripcions addicionals

Els recursos creats automàticament són una opció de configuració del nivell de campanya que us ajuda a mostrar anuncis de cerca més rellevants mitjançant la creació de títols i descripcions personalitzats en funció del context únic de l'anunci, incloent-hi la pàgina de destinació, els anuncis existents i les paraules clau. En el cas dels anunciants dels Estats Units i del Regne Unit amb recursos en anglès, els recursos creats automàticament també poden utilitzar la IA generativa per crear encara més recursos i adaptar-los millor a les consultes de cerca dels usuaris.

Un cop activada, aquesta opció de configuració us pot ajudar a millorar l'eficàcia dels anuncis de cerca responsius, ja que proporciona més títols i descripcions per triar, ja siguin recursos creats automàticament per Google Ads o recursos que proporcioneu manualment. En funció de cada consulta, es mostra als anuncis la combinació de recursos que es preveu que tingui el millor rendiment. Si hi ha recursos creats automàticament que preferiu deixar d'utilitzar, teniu l'opció de treure'ls.

Gif showing the steps to use automatically created assets

Següent: Configurar els anuncis per obtenir els millors resultats

Mail iconVoleu rebre novetats i consells avançats sobre Google Ads directament a la vostra safata d'entrada? Registreu-vos al butlletí d'informació de pràctiques recomanades.