Lag en lysboksannonse

I lysboksannonser blir annonseressursene dine – for eksempel videoer, bildegallerier og kart – kombinert på en responsiv måte for å fylle ledige annonseplasser. Lysboksannonser kan inneholde flere videoer, bildegallerier eller kombinasjoner av disse. I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du kan konfigurere og endre lysboksannonser. Du kan finne en oversikt over produktfunksjonene i artikkelen Om lysboksannonser.

Konfigurering av kampanjer og budgivning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Lysboksannonser blir vist for kampanjer av typen «Bare Displaynettverket» med markedsføringsmålet «Engasjement i innholdet ditt» eller «Se annonsen din». Når du velger «Engasjement i innholdet ditt», blir budgivningsalternativet kostnad per handling (CPE) brukt. Når du velger «Visning av annonsen din», blir budgivningsalternativet kostnad per tusende synlige visning (vCPM) brukt.

Veiledning

Når kampanjen din er konfigurert, kan du opprette lysboksannonser slik:

1. Klikk på +Annonse i AdWords-kontoen din, og velg Annonsegalleri.
  2. Velg «Lysboksannonse».
  3. Velg «Lysboks».
  4. Velg et av disse alternativene:

• For å starte med en masseopplasting, klikk på Last opp ressurser, Legg til en YouTube-video eller Søk på nettstedet. Du kan fortsatt legge til andre ressurstyper senere. Hvis du for eksempel velger Søk på nettstedet, kan du fortsatt legge til videoer, bare at du da må gjøre det når du kommer til malsiden.
    • For å gå direkte til malsiden, klikk på Start med en mal.
  5. Legg til tekst, bilder og innstillinger til venstre på malsiden. Du kan se en forhåndsvisning av endringene dine til høyre.
  6. Lagre annonsene dine for å sende dem til evaluering. De nye lysboksannonsene dine blir publisert så fort vi har godkjent dem.

Linker til beslektet innhold