Opprett lysboksannonser

I lysboksannonser blir annonseressursene dine – som kart, videoer og bildegallerier – kombinert på en responsiv måte for å fylle ledige annonseplasser. Lysboksannonser kan inneholde flere videoer, bildegallerier eller kombinasjoner av disse. I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du kan konfigurere og endre lysboksannonser. Du kan finne en oversikt over produktfunksjonene i artikkelen Om lysboksannonser.

Konfigurering av bud og kampanjer

Det blir vist lysboksannonser for kampanjer i Displaynettverket med «Produkt- og merkevarevurdering» som markedsføringsmål.

Veiledning

Når kampanjen din er konfigurert, kan du opprette lysboksannonser slik:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen.
  3. Klikk på den blå plussknappen , og velg Lysboksannonse.
  4. Opprett opptil ti kort for annonsen din. Klikk på Bilder, Videoer eller Start med et feedkort (hvis du har en feed tilknyttet kampanjeinnstillingene dine) for å opprette det første kortet.
    • Legg til nye bildeelementer ved å klikke på Søk på nettstedet, Last opp eller Brukt nylig. Du kan legge til opptil ti bilder i ett enkelt gallerikort.
    • Legg til nye videoelementer ved å klikke på Søk på YouTube, Last opp eller Brukt nylig. Du må ha et eget kort for hver video.
    • Legg til et produktgalleri fra Google Merchant Center-feeden din. For å gjøre dette, knytt først galleriet til kampanjen din, og klikk så på Start med et feedkort.
  5. Klikk på Lagre.
  6. Legg til bildetekst, handlingsfremmende oppfordringer og linker for bildene dine – eller forsidebilder for videoene dine – ved å utvide kortene i panelet til venstre. Se endringene dine via Forhåndsvisning-alternativet på høyre side.
  7. Legg til ekstra kort ved å klikke på den blå plussknappen merket Kort, og velg å legge til et bildegalleri, videokort, feedkort eller kartkort.
  8. Du kan også legge til en logo samt opptil ti meldinger eller handlingsfremmende oppfordringer. På denne måten kan du gi brukerne mer informasjon om bedriften din, men du kan også oppmuntre dem til å gjøre noe med en gang, for eksempel med teksten «Kjøp nå» eller «Gå til nettstedet».
  9. Lagre annonsene dine for å sende dem til evaluering. De nye lysboksannonsene dine blir publisert så fort vi har godkjent dem.

Linker til beslektet innhold