Opret en lysboksannonce

Lysboksannoncer kombinerer responsivt dine annonceaktiver, for eksempel videoer, billedgallerier og kort, for at udfylde tomme annoncepladser. Lysboksannoncer kan indeholde flere videoer, billedgallerier eller kombinationer af dem. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter og redigerer lysboksannoncer. Hvis du vil se en produktoversigt, kan du starte med at læse Om lysboksannoncer.

Konfiguration af din kampagne og budgivning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Lysboksannoncer vises i kampagner på Displaynetværket med marketingmålet "Produkt- og brandovervejelse".

Vejledning

Når din kampagne er konfigureret, kan du oprette lysboksannoncer ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen.
  3. Klik på den blå plusknap (), og vælg Lysboksannonce.
  4. Opret op til ti kort til din annonce. Klik på Billeder, Videoer eller Start med et feedkort (hvis du har linket et feed via dine kampagneindstillinger) for at oprette dit første kort.
    • Tilføj nye billedaktiver ved at klikke på Gennemse website, Upload eller Brugt for nylig. Du kan føje op til ti billeder til hvert gallerikort.
    • Tilføj nye videoaktiver ved at klikke på Søg på YouTube, Upload eller Brugt for nylig. Hver video skal have sit eget kort.
    • Tilføj et produktgalleri fra dit Google Merchant Center-feed ved først at linke det til din kampagne og derefter klikke på Start med et feedkort.
  5. Klik på Gem.
  6. Føj billedtekster, opfordringer til handling og links til dine billeder, eller forsidebilleder til dine videoer, ved at udvide dine kort i panelet til venstre. Du kan se dine ændringer under Eksempelvisning til højre.
  7. Tilføj yderligere kort ved at klikke på den blå plusknap med etiketten Kort. Vælg derefter, om du vil tilføje et billedgalleri, videokort, feedkort eller kort med kortdata.
  8. Du kan også tilføje et logo og op til ti meddelelser eller opfordringer til handling for at give folk flere oplysninger om din virksomhed eller tilskynde dem til at foretage en bestemt handling her og nu, f.eks. "køb nu" eller "besøg websitet".
  9. Gem dine annoncer for at indsende dem til gennemgang. Dine nye lysboksannoncer begynder at blive vist, når de er godkendt.