Om sporing af mobilappkonverteringer

Hvis du bruger Google Ads til at promovere Android- eller iOS-mobilapps, kan du bruge konverteringssporing til at se, hvor effektive dine annoncer er til at føre til appinstallationer og aktivitet i appen. I denne artikel forklares de forskellige typer mobilkonverteringer, og hvordan du sporer dem.

Bemærk! Der er truffet nye foranstaltninger til privatlivsbeskyttelse for brugere af iOS 14. Det kan påvirke konverteringssporingen i Google Ads. Vi anbefaler, at du bruger Google Analytics til Firebase-SDK'et. Firebase-SDK'et integreres automatisk med SKAdnetwork, som er Apples system til iOS-kampagnemåling, som overholder disse nye foranstaltninger til beskyttelse af privatliv. Hold øje med iOS-opdateringer for at få flere oplysninger og se, hvad du kan gøre.

Typer af mobilappkonverteringer, som du kan spore

Du kan spore følgende konverteringer for dine Android- og iOS-apps:

• Appinstallationer, f.eks. første åbning: Konverteringssporing kan måle, hvor effektive dine annoncer er til at få folk til at installere dine mobilapps. Ud over at se, hvor mange personer der får vist dine annoncer og foretager en handling ved at installere din app, kan du også spore antallet af personer, der åbner din app efter at have installeret dine svar på dine annoncer. Dette registreres som standard ved hjælp af Firebase eller de fleste tredjepartsudbydere af appanalyse.
  • Handlinger i appen, f.eks. køb: Hvis du bruger Google Ads til at generere køb eller andre vigtige handlinger i din app, kan du bruge konverteringssporing til at måle, hvor effektive dine kampagner er. Du kan spore tilpassede handlinger i appen ved hjælp af Firebase eller en tredjepartsudbyder af appanalyseværktøjer ved at føje den relevante kode til din app.

For Android-apps er der flere konverteringer, du kan spore automatisk fra Google Play uden at tilføje sporingskode i din app:

• Downloads: Der spores automatisk, når en person, der har klikket på din annonce, downloader din app fra Google Play Butik.
  • Køb i apps: Spor automatisk, når en person, der har klikket på din annonce, foretager et køb i app, som anvender Google Plays fakturering i appen.
  • Forhåndsregistreringer: Spor automatisk, når en person, der har klikket på din annonce, forhåndsregistrerer sig til din app eller dit spil i Google Play Butik.

Rapportering for appkampagner i iOS og Android

For at kunne tilbyde dig en mere udførlig rapport over konverteringer for iOS- og Android-appkampagner bruger vi muligvis privatlivssikrede data fra modeller, der er baseret på brugere, der tidligere har været logget ind på Google-tjenester. Disse modeller forudsiger iOS- og Android-appkonverteringer, som vi ikke kan observere direkte. Det giver os mulighed for at tilbyde komplet rapportering om adfærd for iOS- og Android-appkampagner ud fra en kombination af registrerede og modellerede konverteringer.

Bemærk! Komplet rapportering for appannoncer, der vises for iOS- og Android-brugere, er kun tilgængelig i Google Ads.

Vejledning

Sådan konfigurerer du sporing af mobilappkonverteringer

Du kan spore konverteringshændelser for mobilapps, f.eks. første åbninger og handlinger i appen, ved at importere hændelser fraFirebase ,tredjepartsudbydere af appanalyse ogGoogle Play for at få flere oplysninger.

Bemærk! Hvis du bruger hotelkampagner, kan du få oplysninger om, hvordan du inkluderer hotelparametre.

Sådan får du vist konverteringer

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

"Alle konverteringer" og "visningskonverteringer"

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper.
  4. Klik på ikonet "Kolonner" Et billede af Google Ads-kolonneikonet øverst til højre på kampagnelisten.
  5. Klik på Rediger kolonner.
  6. Klik på menupilen ved "Konverteringer" for at se alle mulighederne for konverteringer.
  7. Markér afkrydsningsfelterne ud for "Visningskonv." og "Alle konv. (efter konverteringstidspunkt)".
  8. Klik på Anvend.
  9. Når du ser kampagner eller annoncegrupper, finder du nu alle konverteringer og visningskonverteringer som metricskolonner.

For udvalgte konti: "Konverteringer via engageret visning", "klik" og "engagementer" (brug disse til at måle konverteringer for videoannoncer i dine appkampagner)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner eller Annoncegrupper.
  4. Klik på ikonet "Segmenter" Segment øverst til højre på kampagnelisten.
  5. Vælg "Konverteringer".
  6. Vælg Annonceinteraktionstype på menuen "Konverteringer".
  7. Du kan se det antal konverteringer, der er opnået i form af henholdsvis "Klik", "Engagerede visninger" og "engagementer".

Budgivning baseret på mål-CPA for apps

Da disse kampagner er optimeret til at tælle appdownloads, er der ingen ventetid, før du kan bruge mål-CPA. Så snart du har konfigureret konverteringssporing, kan du bruge budgivning baseret på mål-CPA som en hjælp til at opnå flere installationer til din målpris. pr. installation.

Konverteringssporing for videoannoncer til apps

Konverteringssporing for videoannoncer er speciel. Der registreres en konvertering via engageret visning, når en person ser mindst 10 sekunder af din videoannonce på YouTube eller Displaynetværket. Rapportering af konverteringer for videoer omfatter klikkonverteringer og konverteringer via engageret visning. Der registreres kun en appdownloadkonvertering, hvis installationen finder sted inden for 2 dage efter interaktionen. For personer, der klikker på din annonce, registreres der en konvertering, hvis personen installerer din app inden for 30 dage.

Faktureringen for din videoannonce varierer, afhængigt af hvor den vises. Hvis den vises på YouTube, bliver du faktureret for alle eksponeringer. Hvis den vises på Displaynetværket, bliver du faktureret for hver engagement.

Sikkerhed og privatlivsbeskyttelse i forbindelse med konverteringssporing

Vi har indført strikse sikkerhedsstandarder, og i Google Ads indsamles der kun data på websites og i apps, hvor du har konfigureret sporing.

Sørg for at give brugerne klare og udførlige oplysninger om, hvilke data der indsamles via dine websites, apps og andre ejendomme, og for at indhente samtykke til denne indsamling, hvis det er et lovkrav, eller hvis der stilles krav om det i Google-politikker vedrørende brugersamtykke, eksempelvis Googles samtykkepolitik for brugere i EU.