Tietoja kivijalkakaupassa käynti ‑konversioista

Jos käynnit fyysisissä toimipaikoissa, kuten hotelleissa, autoliikkeissä, ravintoloissa tai vähittäiskaupoissa, ovat tärkeitä yrityksellesi, voit selvittää konversioseurannan avulla, miten mainosten klikkaukset ja näkyvät impressiot vaikuttavat kivijalkakaupassa käynteihin.

Display-verkostossa mainoksen impressio lasketaan näkyväksi, kun vähintään 50 prosenttia mainoksesta näkyy näytöllä ainakin sekunnin ajan. Mainoksen näkyminen mitataan Googlen Aktiivinen näkymä ‑tekniikalla.

Kivijalkakaupassa käynti ‑konversiot ovat vain tiettyjen mainostajien käytettävissä. Niitä eivät voi käyttää esimerkiksi sellaiset mainostajat, joiden toimipaikkojen sijainnit liittyvät arkaluontoisiin mainosluokkiin, kuten terveydenhuoltoon, uskontoon, vain aikuisille suunnattuun sisältöön tai lapsiin. Jos uskot olevasi oikeutettu käyttämään kivijalkakaupassa käynti ‑konversioita, voit ottaa yhteyttä tilisi edustajaan kysyäksesi häneltä vaatimuksista.

Edut

• Voit selvittää, mitkä kampanjat, avainsanat ja laitteet tuottavat yrityksellesi eniten kaupassa käyntejä.
  • Voit perehtyä omaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttiisi (ROI) ja tehdä entistä paremmin perusteltuja päätöksiä mainosaineistoista, kuluista, hintatarjousstrategioista ja kampanjoidesi muista osa-alueista.
  • Voit arvioida ja optimoida monikanavaisen kehityksen sisällyttämällä käynti kaupassa ‑konversiot käyttämiisi Smart Bidding ‑strategioihin. Lue lisää Smart Biddingista ja kaupassa käynneistä.

Vaatimukset

Käynti kaupassa ‑konversiot ovat vain tiettyjen Google-mainostajien käytettävissä. Jotta voit mitata käynti kaupassa ‑konversioita, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Sinulla on useita kivijalkakauppoja palvelun piiriin kuuluvissa maissa. Kysy tilisi edustajalta, ovatko kivijalkakaupassa käynti ‑konversiot käytettävissä maassasi.
  • Saat tuhansia mainosten klikkauksia ja näkyviä impressioita.
  • Google My Business ‑tilisi on linkitetty Google Ads ‑tiliisi.
  • Kaikkien kauppojesi sijainnit on määritetty Google My Business ‑tililläsi.
  • Vähintään 90 % linkitetyistä sijainneistasi on vahvistettu Google My Businessissa.
  • Sijaintilaajennukset ovat aktiivisia tililläsi.
  • Kaupassa käynneistä on riittävästi dataa, jotta ne voidaan lukea mainosten klikkausten tai näkyvien impressioiden tuottaman liikenteen ansioksi ja jotta niitä voidaan käyttää käyttäjien tietosuojan vaarantumatta.
Näkyvien impressioiden ansioksi luetut kaupassa käynnit ovat käytettävissä vain Display-verkoston kampanjoissa tai mainoksissa, joita näytetään Google Display ‑verkostossa.

Näin se toimii

Kivijalkakaupassa käyntejä koskeva data perustuu nimettömiin koottuihin tilastotietoihin. Google Ads käyttää mallinnettujen lukujen luomiseen tuoretta ja aiempaa dataa sellaisten henkilöiden määrästä, jotka ovat klikanneet mainostasi tai katsoneet sen ja käyneet sitten kaupassasi.

Kivijalkakaupassa käyntejä koskevaa dataa ei voi yhdistää yksittäisiin mainoksen klikkauksiin, näkyviin impressioihin tai henkilöihin. Turvaamme käyttäjien yksityisyyden noudattamalla toimialan parhaita käytäntöjä.

Pieniä lukuja kivijalkakaupassa käyntien raporteissa

Kivijalkakaupassa käyntien raporteissa saattaa toisinaan näkyä pieniä lukuja (jopa luku 1). Näin saattaa käydä, jos tutkit yksityiskohtaista dataa ja olet esimerkiksi ryhmitellyt tiedot laitteen mukaan. Koska luvut ovat mallinnettuja ja nimettömiä, luku 1 ei tarkoita, että yksi henkilö on klikannut mainostasi tai nähnyt mainoksesi ja vieraillut sitten kaupassasi. Kyseisellä luvulla tarkoitetaan pikemminkin lähellä yhtä olevaa tai keskimäärin yhden suuruista lukua.

Vaikka näistä tiedoista voi saada käsityksen kampanjasi tehokkuudesta, kivijalkakaupassa käyntien raportit ovat tarkempia, kun luvut ovat suurempia. Siksi suosittelemmekin, että kampanjan tehokkuuden arvioinnissa käytetään raportteja, jotka perustuvat vähintään 100 kauppakäyntiin.

Lisäksi on tärkeää huomata, että vaikka raporteissa näkyvät luvut olisivat alhaisia, yksityisyyteen liittyvien tekniikoidemme ansiosta voimme taata, ettei kivijalkakaupassa käyntien tietoja voida liittää yksittäisiin käyttäjiin.

Kivijalkakaupassa käynti ‑konversioseurannan määrittäminen

Jos täytät edellä mainitut vaatimukset ja olet kiinnostunut seuraamaan käynti kaupassa ‑konversioita, ota yhteyttä Google Ads ‑tilisi hallinnoijaan. Jos voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön, käynti kaupassa ‑konversiot lisätään jatkossa kampanjaraporttiesi Kaikki konversiot- ja View-through-konversiot-sarakkeisiin (lue lisää käynti kaupassa ‑konversioiden tutkimisesta). Konversioraporteissasi näkyy tämän jälkeen myös uusi Käynnit kaupassa ‑niminen konversiotapahtuma. Jos et näet tililläsi kaupassa käyntejä koskevaa dataa ja uskot täyttäväsi vaatimukset, ota yhteyttä Google Ads ‑edustajaasi.

Voit muokata käynti kaupassa ‑konversiotapahtuman asetuksia vain uudessa Google Adsissa. Lisätietoja aiemman ja uudistuneen Google Adsin välillä siirtymisestä on tässä artikkelissa.

Näin muokkaat kivijalkakaupassa käynti ‑konversiotapahtuman asetuksia

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Mittaus-osiosta Konversiot.
  4. Etsi luettelosta se kivijalkakaupassa käyntiin liittyvä konversiotapahtuma, jota haluat muokata, ja klikkaa sen nimeä. Kyseisen konversiotapahtuman asetukset tulevat näkyviin.
  5. Klikkaa Muokkaa asetuksia.
  6. Klikkaa asetusta, tee haluamasi muutokset ja valitse Tallenna. Toista tämä vaihe kaikille asetuksille, joita haluat muokata.
    Klikkaa Konversiot, jos haluat käyttää Konversioikkuna-asetusta. Klikkaa View-through-konversiot, jos haluat käyttää View-through-konversioikkuna-asetusta.
  7. Klikkaa Valmis.