Käynti kaupassa ‑konversiot

Jos käynnit fyysisissä toimipisteissä (kuten hotelleissa, autoliikkeissä, ravintoloissa tai vähittäiskaupoissa) ovat tärkeitä yrityksellesi, voit selvittää käynnit kaupassa ‑konversioseurannan avulla, miten mainoksesi vaikuttavat kaupassa käynteihin.

Moni kuluttaja etsii tietoa netistä ennen kuin suuntaa ostoksille kivijalkakauppaan, ja Google Ads voi vaikuttaa hakujen perusteella tehtäviin päätöksiin, jotka johtavat kaupassa käynteihin. Mittaamalla käyntejä kaupassa voit selvittää online-mainostesi täyden arvon, koska näin voit huomioida myös verkon ulkopuolella tapahtuvat lisäkonversiot. Kaupassa käyntien raportoinnin avulla voit optimoida kampanjoidesi monikanavaiset tulokset sekä maksimoida online- ja offline-kanaviesi yhteenlasketun mainostuoton.

Edut

• Voit selvittää, mitkä kampanjat, avainsanat ja laitteet tuottavat yrityksellesi eniten käyntejä kaupassa.
  • Voit selvittää todellisen sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi (ROI) ja tehdä entistä paremmin perusteltuja päätöksiä mainosaineistoista, käyttösummista, hintatarjousstrategioista ja kampanjoidesi muista osa-alueista.
  • Voit arvioida monikanavaisia tuloksia ja optimoida ne sisällyttämällä käynti kaupassa ‑konversiot käyttämiisi Smart Bidding ‑strategioihin. Lue lisää Smart Biddingista ja käynti kaupassa ‑konversioista.

Näin se toimii

How store visit work, here is a digital interaction

Asiakas kirjautuu Google-tililleen ja ottaa sijaintihistorian käyttöön tiliasetuksistaan. Asiakas näkee kauppasi mainoksen, ja se saa hänet toimimaan.

How store visits work; a user visiting a physical store

Asiakas käy kivijalkakaupassasi.

How store visits work – extrapolate, aggregate, and anonymize purchases Asiakkaan käynti kaupassa yhdistetään mainoksesi aikaansaamaan toimintaan asiakkaan tietosuojaa vaarantamatta. Kaupassa käyntien raportoinnissa käytetään anonyymejä koontitilastoja, jotka yleistetään koskemaan kuluttajia laajemmin.

Kun järjestelmämme havaitsevat potentiaalisia käyntejä, varmistamme asian tekemällä kyselytutkimuksia, joissa valituilta käyttäjiltä kysytään kaupassa käynneistä. Käytössämme on asiakaspaneeli, joka koostuu yli viidestä miljoonasta Googlen mielipidepalkinnot ‑sovelluksen käyttäjästä. Kysymme heiltä, missä toimipisteissä he ovat käyneet, vertaamme vastauksia ennusteisiimme ja hienosäädämme sitten tämän datan avulla koneoppimismallejamme.
How store visits work – report in Google Ads

Google Ads käyttää mallinnettujen lukujen luomiseen tuoretta ja aiempaa dataa sellaisten henkilöiden määrästä, jotka ovat klikanneet mainoksiasi tai katsoneet niitä ja käyneet sitten kaupassasi. Näet nämä tulokset Google Adsin kaupassa käyntejä koskevista raporteista.

Kelpoisuus

Jos sinulla on kivijalkakauppa tai myyt tuotteitasi kivijalkakaupassa ja täytät tietyt ehdot, sinulla voi olla oikeus käyttää käynti kaupassa ‑konversioita. Jotta meillä on riittävästi dataa raportoitavaksi tililläsi ja voimme taata käyttäjien tietosuojan, seuraavien ehtojen on täytyttävä:

• Kauppojesi täytyy sijaita hyväksytyissä maissa, joissa kaupassa käyntien raportointi on käytettävissä.
  • Kaupat eivät saa olla arkaluontoisiksi luokiteltuja. Esimerkiksi terveydenhoitoon, uskontoon, vain aikuisille suunnattuun sisältöön ja lapsiin liittyvät kaupat katsotaan arkaluontoisiksi, eikä niissä voi käyttää käynti kaupassa ‑konversioita.
  • Mainostesi täytyy sisältää sijaintilaajennuksia tai yhteistyökumppanien sijainnit näyttäviä laajennuksia, jotta tiedämme, mitkä kaupat ovat sinulle tärkeitä. Mitä enemmän sijainteja sinulla on, sitä todennäköisemmin tililläsi on riittävästi dataa kaupassa käyntien raportointiin.
  • Varmista, että sijaintilaajennuksesi tai yhteistyökumppanien sijainnit näyttävät laajennuksesi ovat aktiivisia eikä niitä ole poistettu käytöstä Google Adsissa kampanja- tai mainosryhmätasolla. Sinun on myös otettava laajennukset käyttöön kampanjoissa. Jos et tee tätä, kaupassa käyntejä ei raportoida eikä Google Ads ‑tilillesi välttämättä kerry riittävästi dataa, jotta se täyttäisi kaupassa käyntien raportoinnin ehdot.
  • Mainostesi on saatava riittävästi klikkauksia tai impressioita ja kaupassasi on oltava riittävästi kävijöitä, jotta tietosuojarajat ylittyvät. Kaupassa käyntien raportoinnissa hyödynnetään koneoppimista, joten dataa on oltava tarpeeksi, jotta raportointi olisi tarkkaa. Koska jokainen mainostaja on erilainen, luvut vaihtelevat mainostajasta toiseen.
  • Jos käytät sijaintilaajennuksia yhdessä Google My Business ‑tilin kanssa, varmista, että kauppojesi sijainnit on lisätty Google My Business ‑tilillesi ja että kaikki sijainnit on vahvistettu Google My Businessissa.

Jos täytät yllä olevat vaatimukset, nämä asiat koskevat tiliäsi:

• Kaupassa käyntien raportointi aloitetaan tililläsi automaattisesti.
  • Käynti kaupassa ‑konversiot lisätäänkampanjaraporttiesi "Kaikki konversiot"- ja "View-through-konversiot"‑sarakkeisiin (jälkimmäinen koskee vain YouTubea ja Displayta).
  • Google Ads ‑tilillesi luodaan uusi konversiotapahtuma nimeltä "Käynnit kaupassa". Jos et näe "Käynnit kaupassa" ‑konversiotapahtumaa, saat sen näkyviin lisäämällä raportteihisi sarakkeen.

Jos et näe kaupassa käyntien dataa tililläsi ja täytät mielestäsi ehdot, ota yhteyttä Google-myyjään.

Käynti kaupassa ‑konversiot ovat käytettävissä Haku-, Display- ja YouTube-verkostoissa. Edellä kerrotut vaatimukset koskevat kaikkia verkostoja, mutta kelpoisuus on verkostokohtaista. Jotkin tilit, joilla on useita kampanjatyyppejä eri verkostoissa, voivat täyttää kaupassa käyntien raportoinnin ehdot vain tietyn verkoston osalta.

Käynnit kaupassa ‑mittauksen käytettävyys maittain

Käynnit kaupassa ‑mittaus on käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Tanska
  • Ranska
  • Saksa
  • Intia
  • Italia
  • Japani
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Singapore
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Turkki
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Käynti kaupassa ‑konversioiden seuraaminen Google Adsin hallinnoijan tilillä

Käynnit kaupassa voidaan raportoida hallinnoijan tilin tasolla (katso lisätietoja täältä), mutta kelpoisuusvaatimusten on täytyttävä alatilin tasolla hallinnoijan tilin tason sijaan. Kunkin alatilin on täytettävä kelpoisuusvaatimukset omalta osaltaan, jotta käynnit kaupassa voidaan raportoida.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että vaikka käynnit kaupassa raportoitaisiin hallinnoijan tilin tasolla, jokainen alatili ei ole kelvollinen käyttämään kaupassa käyntien raportointia. Edes kaksi samalta näyttävää tiliä ei välttämättä täytä kelpoisuusvaatimuksia samanaikaisesti.

Käynti kaupassa ‑konversioille optimointi

Jos tavoitteesi on saada lisää käyntejä kivijalkakauppoihisi, sinun kannattaa optimoida Google Ads ‑tilisi kaupassa käynneille:

Paikalliset kampanjat

Jos haluat kasvattaa kivijalkakauppojen kävijämäärää, harkitse Paikallisen kampanjan luomista. Paikallisten kampanjoiden mainokset näkyvät Google-hakuverkostossa, Google Display ‑verkostossa, Google Mapsissa ja YouTubessa. Kun luot Paikallisen kampanjan, sinun tarvitsee vain ilmoittaa mainostettavien kauppojen sijainnit. Voit tehdä tämän linkittämällä Google My Business ‑tilisi tai valitsemalla yhteistyökumppanien sijainnit. Lue lisää Paikallisista kampanjoista.

Local Campaigns (Account Optimization)

Smart Bidding

Jos haluat maksimoida mainostuottosi, harkitse Smart Biddingin käyttöä käynti kaupassa ‑konversioiden kanssa. Näin voit löytää asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita käymään kaupassasi, sekä maksimoida Haku- ja Shopping-kampanjoidesi online- ja offline-vaikutukset. Määritä kaupassa käyntien arvo ja sisällytä käynnit kaupassa hintatarjottaviin konversioihin koko tililläsi tai tietyissä kampanjoissa. Lue lisää Smart Biddingista ja käynti kaupassa ‑konversioista.

Käynti kaupassa ‑konversiotapahtuman asetusten muokkaaminen

Kun kaupassa käyntien raportointi on käytettävissä Google Ads ‑tililläsi, haluat ehkä tehdä muutoksia konversiotapahtuman asetuksiin. Muiden konversiotapahtumien tapaan voit muokata kaupassa käyntien konversioikkunaa, konversioarvoa, attribuutiomallia ja muita asetuksia.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta .
  3. Valitse Mittaus-osiosta Konversiot.
  4. Etsi luettelosta käynti kaupassa ‑konversiotapahtuma, jota haluat muokata, ja klikkaa sen nimeä. Konversiotapahtuman asetukset tulevat näkyviin.
  5. Klikkaa Muokkaa asetuksia.
  6. Klikkaa asetusta, tee haluamasi muutokset ja valitse Tallenna. Toista tämä vaihe kaikille asetuksille, joita haluat muokata.
  7. Klikkaa Valmis.