Om konverteringer via butiksbesøg

Hvis besøg på dine fysiske steder – som hoteller, autoforhandlere, restauranter og detailbutikker – er vigtige for din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing som en hjælp til at se, hvordan dine annonceklik og synlige eksponeringer påvirker butiksbesøg.

For Displaynetværket anses en annonceeksponering som synlig, når mindst 50 % af annoncen vises på skærmen i mindst ét sekund baseret på Googles Aktiv visning-teknologi.

Konverteringer via butiksbesøg er kun tilgængelige for udvalgte annoncører. De er f.eks. ikke tilgængelige for annoncører med kategorier for følsomme placeringer vedrørende sundhed, religion, voksenindhold og børn. Hvis du mener, at du er berettiget til konverteringer via butiksbesøg og har en salgsrepræsentant, kan du kontakte vedkommende med eventuelle spørgsmål til kravene.

Fordele

• Se, hvilke kampagner, søgeord og enheder der resulterer i flest butiksbesøg til din virksomhed.
  • Få større indsigt i dit investeringsafkast, så du kan træffe mere velfunderede beslutninger i forhold til dit annoncemateriale, dit forbrug, dine budstrategier og andre elementer i dine kampagner
  • Evaluer og optimer omnichannel-effektiviteten ved at inkludere konverteringer via butiksbesøg i dine Smart Bidding-strategier. Få flere oplysninger om Smart Bidding til butiksbesøg.

Krav

Konverteringer via butiksbesøg er tilgængelige for et begrænset antal Google-annoncører. For at kunne måle konverteringer via butiksbesøg skal du opfylde følgende krav:

• Have adskillige fysiske butikker i de kvalificerede lande. Spørg din kontorepræsentant, om konverteringer via butiksbesøg er tilgængelige på din placering.
  • Modtage tusindvis af annonceklik og synlige eksponeringer.
  • Have en Google My Business-konto, der er linket til din Google Ads-konto.
  • Oprette hver enkelt af dine fysiske butikker på din Google My Business-konto.
  • Have mindst 90 % af dine tilknyttede steder bekræftet i Google My Business.
  • Sørge for, at der er aktive adresseudvidelser på din konto.
  • Have tilstrækkeligt mange data om butiksbesøg på backend-serveren, som kan tilskrives annonceklik eller synlige eksponeringer, og som overholder vores krav vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger.
Butiksbesøg, der tilskrives synlige eksponeringer, er kun tilgængelige for kampagner på Displaynetværket eller de annoncer, der vises på Google Displaynetværket.

Sådan fungerer det

Data om butiksbesøg er baseret på anonyme, samlede statistikker. Google Ads opretter modelnumre ved hjælp af aktuelle og tidligere data om antallet af personer, der klikker på eller ser dine annoncer og senere besøger din butik.

Data om butiksbesøg kan ikke knyttes til individuelle annonceklik, synlige eksponeringer eller personer. Vi bruger branchens optimale løsninger for at sikre beskyttelse af den individuelle brugers personlige oplysninger.

Lave antal i rapporter om butiksbesøg

Nogle gange viser rapporter om butiksbesøg meget lave antal, helt ned til "1". Dette kan forekomme, hvis du ser på data på et meget detaljeret niveau, f.eks. segmentering efter enhed. Da antallene er modellerede og anonymiserede, betyder "1" ikke, at der rent faktisk har været præcis én person, som har klikket på eller set en annonce og derefter besøgt din butik. I stedet bør du læse værdien som en værdi tæt på én eller som et gennemsnit på én.

Selvom disse data kan give dig en fornemmelse af, hvordan fordelingen af din kampagnes effektivitet skal fortolkes, så er rapporter om butiksbesøg mere pålidelige, når antallene er større. Hvis du vil evaluere dine kampagnes effektivitet, anbefaler vi derfor, at du bruger rapporteringsniveauer med mindst 100 butiksbesøg.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at selvom rapporterne indeholder lave antal, så sikrer vores teknikker til beskyttelse af personlige oplysninger, at data om butiksbesøg ikke kan knyttes til enkeltpersoner.

Sådan konfigurerer du konverteringssporing af butiksbesøg

Hvis du opfylder ovenstående krav, begynder din konto automatisk at rapportere butiksbesøg. Hvis du kan begynde at bruge denne funktion, føjes konverteringer via butiksbesøg til kolonnerne "Alle konverteringer" og "Visningskonverteringer" i dine kampagnerapporter. Se, hvordan du kan se konverteringer via butiksbesøg. Du kan også se, at den nye konverteringshandling "Butiksbesøg" tilføjes i dine konverteringsrapporter. Hvis du ikke kan se data om butiksbesøg på din konto, og du mener, at du er kvalificeret, skal du kontakte din Google Ads-repræsentant.

Du kan kun redigere indstillingerne for konverteringshandlinger via butiksbesøg i den nye Google Ads-version. I denne artikel kan du få vejledning i, hvordan du skifter mellem den gamle og den nye Google Ads-version.

Sådan redigerer du indstillinger for konverteringshandlingen butiksbesøg

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Find den konverteringshandling via butiksbesøg, som du vil redigere, på listen, og klik på dens navn. Du kan se indstillingen for konverteringshandlingen.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på en indstilling, foretag dine ændringer, og klik på Gem. Gentag dette trin for alle de øvrige indstillinger, du vil redigere.
    Klik på Konverteringer for at bruge indstillingen "Konverteringsperiode". Klik på Visningskonverteringer for at bruge indstillingen "Visningskonverteringsperiode".
  7. Klik på Udfør.