Om konverteringer via butiksbesøg

Hvis besøg på dine fysiske steder – som hoteller, autoforhandlere, restauranter og detailbutikker – er vigtige for din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing af butiksbesøg til at hjælpe dig med at se, hvordan dine annoncer påvirker butiksbesøgene.

Mange forbrugere søger oplysninger om et produkt på nettet, før de køber det i en butik, og Google Ads kan påvirke beslutningsprocessen i forbindelse med de onlineundersøgelser, der fører til butiksbesøg. Butiksbesøg hjælper dig med at måle den fulde værdi af dine onlineannoncer ved at tage højde for de yderligere konverteringer, der finder sted offline. Ved hjælp af butiksbesøg kan du optimere dine kampagner til omnichannel-effektivitet og maksimere det samlede annonceafkast via online- og offlinekanaler.

Fordele

• Se, hvilke kampagner, søgeord og enheder der resulterer i flest butiksbesøg til din virksomhed.
  • Få større indsigt i dit investeringsafkast (ROI, return on investment), så du kan træffe mere velfunderede beslutninger om dit annoncemateriale, dit forbrug, dine budstrategier og andre elementer i dine kampagner.
  • Evaluer og optimer omnichannel-effektivitet ved at inkludere konverteringer via butiksbesøg i dine Smart Bidding-strategier. Få flere oplysninger om Smart Bidding til butiksbesøg.

Sådan fungerer det

How store visit work, here is a digital interaction

En kunde er logget ind på sin Google-konto og vælger placeringshistorik i sine kontoindstillinger. Kunden ser en annonce for din butik og interagerer med den.

How store visits work; a user visiting a physical store

Kunden besøger derefter din fysiske butik.

How store visits work – extrapolate, aggregate, and anonymize purchases Vi knytter kundens besøg i butikken til interaktionen med din annonce på en måde, der sikrer beskyttelse af personlige oplysninger. Butiksbesøg bruger anonyme, samlede statistikker, som derefter ekstrapoleres, så det repræsenterer et bredt udsnit af dine forbrugere.

Når vores systemer registrerer, at et potentielt besøg har fundet sted, tilføjer vi et ekstra lag bekræftelse ved at udspørge udvalgte brugere om deres butiksbesøg. Vi bruger et panel med flere end fem millioner brugere, som har meldt sig til at deltage i Google Panel. Her spørger vi brugerne direkte om, hvilke steder de har besøgt. Herefter tjekker vi, hvordan det ser ud i forhold til vores forudsigelser og bruger disse data til at finjustere vores maskinlæringsmodeller.
How store visits work – report in Google Ads

Google Ads opretter modelnumre ved hjælp af aktuelle og tidligere data om antallet af personer, der klikker på eller ser dine annoncer og senere besøger din butik. Du kan derefter se disse resultater i dine Google Ads-rapporter for butiksbesøg.

Kvalificering

Hvis du har en fysisk butik eller sælger dine produkter i en fysisk butik og opfylder visse kriterier, er du muligvis kvalificeret til konverteringer via butiksbesøg. Følgende kriterier er på plads, så vi har nok rapporteringsdata for din konto, samtidig med at vi beskytter vores brugeres personlige oplysninger.

• Dine butikker skal være placeret i kvalificerede lande, hvor der tilbydes rapportering af butiksbesøg.
  • Butikkerne må ikke være placeret på steder, der anses for følsomme. For eksempel betragtes steder, der er relateret til sundhed, religion, voksenindhold og børn, som følsomme, og de er dermed ikke kvalificerede til konverteringer via butiksbesøg.
  • Dine annoncer skal bruge adresseudvidelser eller adresseudvidelser for affiliates, så vi ved, hvilke butikker der er vigtige for dig. Jo flere steder du har, desto større er sandsynligheden for, at din konto har nok data til at være kvalificeret til butiksbesøg.
  • Sørg for, at dine adresseudvidelser eller adresseudvidelser for affiliates er aktive og ikke deaktiveret på kampagne- eller annoncegruppeniveau i Google Ads. Du skal også tilvælge kampagner for at se udvidelser. Hvis du ikke tilmelder dig kampagner, rapporteres butiksbesøg ikke, og din Google Ads-konto modtager muligvis ikke tilstrækkelige data til at være kvalificeret til butiksbesøg.
  • Dine annoncer skal have nok annonceklik eller eksponeringer, og din virksomhed skal have nok trafik til at leve op til vores minimumskrav for privatlivsbeskyttelse. Da rapportering af butiksbesøg bruger en maskinlæringsmodel, skal vi bruge nok data til at rapportere butiksbesøg nøjagtigt. Da hver annoncør er forskellig, varierer disse tal fra annoncør til annoncør.
  • Hvis du bruger adresseudvidelser sammen med en Google My Business-konto, skal du sørge for, at dine butiksplaceringer er konfigureret på din Google My Business-konto, og at alle dine butiksplaceringer er bekræftet i Google My Business.

Hvis du opfylder ovenstående krav, sker der følgende:

• Din konto begynder automatisk at rapportere butiksbesøg.
  • Konverteringer fra butiksbesøg føjes til kolonnerne "Alle konverteringer" og "Visningskonverteringer" (kun YouTube og Displaynetværket) i dine kampagnerapporter
  • Der oprettes en ny konverteringshandling med navnet "Butiksbesøg" på din Google Ads-konto. Hvis du ikke kan se konverteringshandlingen "Butiksbesøg", kan du tilføje en kolonne i dine rapporter for at se den.

Hvis du ikke kan se data om butiksbesøg på din konto, og du mener, at du er kvalificeret, skal du kontakte din Google-salgsrepræsentant.

Konverteringer via butiksbesøg er tilgængelige på Søgenetværket, Displaynetværket og YouTube-netværket. Ovenstående krav gælder for alle netværk, men kvalificeringen gælder pr. netværk. Nogle konti, der har flere kampagnetyper på forskellige netværk, kan være kvalificerede til at rapportere butiksbesøg for bestemte netværk.

Målig af butiksbesøg – tilgængelighed efter land

Måling af butiksbesøg er tilgængelig i følgende lande:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Danmark
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Holland
  • New Zealand
  • Norge
  • Polen
  • Singapore
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Tyrkiet
  • Storbritannien
  • USA

Sådan sporer du konverteringer via butiksbesøg med en Google Ads-managerkonto

Selvom butiksbesøg kan rapporteres på managerkontoniveau (se flere oplysninger her), skal kvalifikationskravene være opfyldt på underkontoniveau og ikke på managerkontoniveau. Hver underkonto skal opfylde kvalifikationskravene for at kunne rapportere butiksbesøg.

Selvom butiksbesøg rapporteres på managerkontoniveau, betyder det ikke, at hver underkonto er kvalificeret til at rapportere butiksbesøg. Selv to konti, der ligner hinanden, opfylder muligvis ikke kvalifikationskravene på samme tid.

Optimer til konverteringer via butiksbesøg

Hvis dit mål er at øge antallet af besøg i fysiske butikker, er det en god idé at konfigurere din Google Ads-konto til at optimere til butiksbesøg:

Lokale kampagner

Hvis du vil øge trafikken til din butik, bør du overveje at oprette en lokal kampagne. Annoncer i lokale kampagner vises på Google Søgenetværket, Google Displaynetværket, Google Maps og YouTube. Når du opretter en lokal kampagne, skal du definere de fysiske butikker, du vil promovere. Det kan du gøre ved at linke din Google My Business-konto eller vælge affilierede steder. Få flere oplysninger om lokale kampagner.

Local Campaigns (Account Optimization)

Smart Bidding

Hvis du vil maksimere dit annonceafkast, kan du overveje at bruge Smart Bidding med butiksbesøg. Med Smart Bidding med butiksbesøg kan du finde kunder, der er interesserede i at besøge din butik, og maksimere både online- og offlineeffekt for dine eksisterende søge- og Shopping-kampagner. Angiv en værdi for butiksbesøg, og inkluder butiksbesøg i dine konverteringer med budmulighed på tværs af din konto eller i udvalgte kampagner. Få flere oplysninger om Smart Bidding til butiksbesøg.

Rediger dine indstillinger for konverteringshandlinger for butiksbesøg

Når din Google Ads-konto er blevet kvalificeret til at rapportere butiksbesøg, kan det være en god idé at foretage nogle ændringer af dine indstillinger for konverteringshandlinger. På samme måde som med andre konverteringshandlinger kan du redigere konverteringsperioden for butiksbesøg, konverteringsværdi, tilskrivningsmodellen og andre indstillinger.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Find den konverteringshandling via butiksbesøg, som du vil redigere, på listen, og klik på navnet. Du kan se indstillingen for konverteringshandlingen.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på en indstilling, foretag dine ændringer, og klik på Gem. Gentag dette trin for alle de øvrige indstillinger, du vil redigere.
  7. Klik på Udfør.