Om konverteringer via butiksbesøg

Hvis besøg på dine fysiske steder – som hoteller, bilforhandlere, restauranter og detailbutikker – er vigtige for din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing af butiksbesøg til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan dine annoncer påvirker butiksbesøgene.

Mange kunder søger oplysninger om et produkt på nettet, før de køber det i en butik, og Google Ads kan påvirke beslutningsprocessen i forbindelse med de onlineundersøgelser, der fører til butiksbesøg. Butiksbesøg hjælper dig med at måle den fulde værdi af dine onlineannoncer ved at tage højde for de yderligere konverteringer, der finder sted offline. Ved hjælp af butiksbesøg kan du optimere dine kampagner til omnichannel-effektivitet og maksimere det samlede annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend) via online- og offlinekanaler.

Fordele

• Forstå, hvilke kampagner, søgeord og enheder der resulterer i flest butiksbesøg til din virksomhed.
  • Få større indsigt i dit investeringsafkast (ROI, return on investment), så du kan træffe mere velfunderede beslutninger om dit annoncemateriale, dit forbrug, dine budstrategier og andre elementer i dine kampagner.
  • Evaluer og optimer omnichannel-effektivitet ved at inkludere butiksbesøgskonverteringer i dine Smart Bidding-strategier. Få flere oplysninger om Smart Bidding til butiksbesøg

Sådan fungerer det

How store visit work, here is a digital interaction

En kunde er logget ind på sin Google-konto og vælger placeringshistorik i sine kontoindstillinger. Kunden ser en annonce for din butik og interagerer med den.

How store visits work; a user visiting a physical store

Kunden besøger derefter din fysiske butik.

How store visits work – extrapolate, aggregate, and anonymize purchases

Vi knytter kundens besøg i butikken til interaktionen med din annonce på en måde, der sikrer beskyttelse af personlige oplysninger. Med butiksbesøg bruges der anonymiserede, samlede statistikker, som derefter ekstrapoleres, så de repræsenterer et bredt udsnit af dine kunder.

Når vores systemer registrerer, at et potentielt besøg har fundet sted, tilføjer vi et ekstra lag bekræftelse ved at udspørge udvalgte brugere om deres butiksbesøg. Vi bruger et panel med flere end 5 millioner brugere, som har meldt sig til at deltage i Google Panel. Her spørger vi brugerne direkte om, hvilke steder de har besøgt. Herefter tjekker vi, hvordan det ser ud i forhold til vores forudsigelser, og bruger disse data til at finjustere vores maskinlæringsmodeller.

How store visits work – report in Google Ads

Google Ads opretter modelnumre ved hjælp af aktuelle og tidligere data om det antal af kunder, der klikker på eller ser dine annoncer og senere besøger din butik. Du kan derefter se disse resultater i dine Google Ads-rapporter for butiksbesøg.

Kvalificering

Hvis du har en butiksadresse eller sælger dine produkter i en fysisk butik og opfylder visse kriterier, er du muligvis kvalificeret til butiksbesøgskonverteringer. Vi har indført nedenstående kriterier for at sikre os, at vi har en tilstrækkelig mængde rapporteringsdata for din konto og er i stand til at beskytte brugernes personlige oplysninger.

• Dine butikker skal ligge i kvalificerede lande, hvor der tilbydes rapportering af butiksbesøg.
  • Butikplaceringer må ikke anses som følsomme. Eksempelvis betragtes steder, der er relateret til sundhed, religion, seksuelt indhold og børn, som følsomme, og de er dermed ikke kvalificerede til butiksbesøgskonverteringer.
  • Dine annoncer skal bruge adresseudvidelser eller adresseudvidelser for affiliates, så vi ved, hvilke butikker der er vigtige for dig. Jo flere steder du har, desto større er sandsynligheden for, at din konto har nok data til at være kvalificeret til butiksbesøg.
  • Sørg for, at dine adresseudvidelser eller adresseudvidelser for affiliates er aktive og ikke deaktiveret på kampagne- eller annoncegruppeniveau i Google Ads. Du skal også tilvælge kampagner for at se udvidelser. Hvis du ikke tilmelder dig kampagner, rapporteres butiksbesøg ikke, og din Google Ads-konto modtager muligvis ikke tilstrækkelige data til at være kvalificeret til butiksbesøg.
  • Dine annoncer skal have nok annonceklik eller eksponeringer, og din virksomhed skal have nok fysiske besøg til at leve op til vores minimumskrav for privatlivsbeskyttelse. Da rapportering af butiksbesøg bruger en maskinlæringsmodel, skal vi bruge nok data til at rapportere butiksbesøg nøjagtigt. Da hver annoncør er forskellig, varierer disse tal fra annoncør til annoncør.
  • Hvis du bruger adresseudvidelser sammen med en virksomhedsprofil, skal du sørge for, at dine butikslokationer er oprettet og konfigureret på din virksomhedsprofil, og at alle butikslokationer på virksomhedsprofilen er bekræftet.

Hvis du opfylder ovenstående krav, sker der følgende:

• Din konto begynder automatisk at rapportere butiksbesøg.
  • Konverteringer fra butiksbesøg føjes til kolonnerne "Alle konverteringer" og "Visningskonverteringer" (kun YouTube og Displaynetværket) i dine kampagnerapporter.
  • Der oprettes en ny konverteringshandling med navnet "Butiksbesøg" på din Google Ads-konto. Hvis du ikke kan finde konverteringshandlingen "Butiksbesøg", kan du tilføje en kolonne i dine rapporter for at se den.

Hvis du ikke kan se data om butiksbesøg på din konto, men mener, at du er kvalificeret til det, kan du kontakte din Google-salgsrepræsentant.

Butiksbesøgskonverteringer er tilgængelige på Søgenetværket, Displaynetværket og YouTube-netværket. Ovenstående krav gælder for alle netværk, men der er særskilte kvalifikationskrav for hvert netværk. Nogle konti, der har flere kampagnetyper på forskellige netværk, kan være kvalificerede til at rapportere butiksbesøg for bestemte netværk.

Brug af siden Diagnostik til butiksbesøg

Hvis du har spørgsmål om rapportering af butiksbesøg på din konto, kan du bruge siden Diagnostik til at få en overordnet status for rapportering af butiksbesøg efter kanal (netværk og interaktionstype). Her kan du finde mere detaljerede oplysninger, f.eks. specifikke problemer på din konto, der kan påvirke rapporteringen af butiksbesøg. Siden Diagnostik viser også, om din konto i øjeblikket er optimeret til at byde på butiksbesøgskonverteringer.

Sådan får du adgang til siden Diagnostik

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] i navigationsmenuen.
  3. Klik på Måling, og vælg derefter Konverteringer for at åbne fanen "Konverteringshandlinger".
  4. Klik på navnet på handlingen for butiksbesøgskonvertering for at åbne siden "Butiksbesøg", og klik derefter på Diagnostik.
Bemærk! Du skal have handlingen for butiksbesøgskonvertering på din konto for at få adgang til siden Diagnostik. Hvis du ikke har butiksbesøg på din konto, kan du få flere oplysninger om butiksbesøgskonverteringer og kvalificering.

Sådan gennemgår du siden Diagnostik

Siden Diagnostik for konverteringshandling af butiksbesøg indeholder følgende oplysninger, der kan hjælpe annoncører med bedre at forstå den aktuelle status for rapporteringen af butiksbesøg:
  • Aktuel status: Angiver rapporteringsstatus for butiksbesøg for hver kanal (f.eks. Søgning, Video, Display) og interaktionstype for at klargøre, hvilke kanaler der rapporterer siden den seneste opdatering.
  • Steder: Angiver, om kontoen har tilknyttede steder (adresseudvidelser for affiliates eller adresseudvidelser)
  • Kampagner, der kører adresseudvidelser: Angiver, hvor mange af kontoens kampagner der kører adresseudvidelser. Data om butiksbesøg rapporteres kun for de kampagner, hvor der aktivt køres adresseudvidelser.
  • Lokationsbekræftelse: Dette angiver den procentdel af kontoens lokationer, der er bekræftet på virksomhedsprofilen, da lokationer skal bekræftes, før der kan rapporteres butiksbesøg. Hvis adresseudvidelser eller adresseudvidelser for affiliates aktiveres via linkning til Google-kæder, er disse lokationer allerede bekræftet.
  • Datagrænser: Angiver, om kontoen har nok data til at overholde privatlivsgrænser og rapportere butiksbesøgskonverteringer.
  • Konfiguration af konverteringssporing: Angiver, at konverteringssporingen for kontoen er konfigureret på managerkontoniveau. Dette vises kun, hvis konverteringssporing er konfigureret på managerkontoniveau.
  • Matchning af butiksadresser på tværs af konti: Dette angiver, om kontoens lokationer matcher mindst 75 % af lokationerne på de øvrige underordnede konti, der er linket til samme virksomhedsprofil eller managerkonto. Dette er nødvendigt, for at der kan rapporteres butiksbesøg for konti, hvor der bruges konverteringssporing på managerkontoniveau. Det vises kun, hvis konverteringssporing er konfigureret på managerkontoniveau.
  • Konverteringsværdi: Angiver, om kontoen har tilføjet en tilpasset konverteringsværdi for butiksbesøg (f.eks. til brug sammen med Smart Bidding).
  • Medtag som standardmål på kontoniveau: Angiver, om annoncøren medtager sin butiksbesøgskonvertering i "Konverteringer" til brug sammen med Smart Bidding.

Måling af butiksbesøg – tilgængelighed efter land

Måling af butiksbesøg er tilgængelig i følgende lande:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Danmark
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Norge
  • Polen
  • Singapore
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Tyrkiet
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA

Sådan sporer du butiksbesøgskonverteringer med en Google Ads-managerkonto

Selvom butiksbesøg kan rapporteres på managerkontoniveau, skal kvalifikationskravene være opfyldt på underkontoniveau og ikke på managerkontoniveau. Hver underkonto skal opfylde kvalifikationskravene for at kunne rapportere butiksbesøg.

Selvom butiksbesøg rapporteres på managerkontoniveau, betyder det ikke, at hver underkonto er kvalificeret til at rapportere butiksbesøg. Selv to konti, der ligner hinanden, opfylder muligvis ikke kvalifikationskravene på samme tid. Få flere oplysninger om rapportering af butiksbesøgskonverteringer

Optimer til butiksbesøgskonverteringer

Hvis dit mål er at øge antallet af besøg i fysiske butiksplaceringerer, er det en god idé at konfigurere din Google Ads-konto til at optimere til butiksbesøg:

Lokale kampagner

Hvis du vil øge trafikken til din butik, bør du overveje at oprette en lokal kampagne. Annoncer i lokale kampagner vises på Google Søgenetværk, Google Displaynetværk, Google Maps og YouTube. Når du opretter en lokal kampagne, skal du angive, hvilke butikslokationer du vil promovere. Det kan du gøre ved at linke din Virksomhedsprofil-konto eller vælge tilknyttede lokationer. Få flere oplysninger om lokale kampagner

Local Campaigns (Account Optimization)

Smart Bidding

Hvis du vil maksimere dit ROAS, skal du overveje at bruge Smart Bidding med butiksbesøg. Med Smart Bidding med butiksbesøg kan du finde kunder, der er interesserede i at besøge din butik, og maksimere både online- og offlineeffekt for dine eksisterende søge- og Shopping-kampagner. Angiv en værdi for butiksbesøg, og inkluder butiksbesøg i dine konverteringer med budmulighed på tværs af din konto eller i udvalgte kampagner. Få flere oplysninger om Smart Bidding til butiksbesøg

Rediger dine indstillinger for konverteringshandlinger for butiksbesøg

Når din Google Ads-konto er blevet kvalificeret til at rapportere butiksbesøg, kan det være en god idé at foretage nogle ændringer af dine indstillinger for konverteringshandlinger. På samme måde som med andre konverteringshandlinger kan du redigere konverteringsperioden for butiksbesøg, konverteringsværdien, tilskrivningsmodellen og andre indstillinger.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Find den konverteringshandling via butiksbesøg, som du vil redigere, på listen, og klik på navnet. Du kan se indstillingen for konverteringshandlingen.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på en indstilling, foretag dine ændringer, og klik på Gem. Gentag dette trin for alle de øvrige indstillinger, du vil redigere.
  7. Klik på Udfør.