Sobre les conversions de visita a la botiga

Si les visites a les ubicacions físiques (com ara hotels, concessionaris d'automòbils, restaurants o botigues de comerç al detall) són importants per a la vostra empresa, podeu fer servir el seguiment de conversions de visites a la botiga per veure com els anuncis influeixen en aquestes visites.

Molts consumidors fan recerca en línia abans de comprar a la botiga, i Google Ads pot influir en aquestes decisions que generen visites a la botiga. Les visites a la botiga us ajuden a mesurar el valor total dels anuncis en línia, ja que tenen en compte les conversions addicionals que es generen fora de línia. Amb les visites a la botiga podeu optimitzar les campanyes per millorar el seu rendiment omnicanal i maximitzar el retorn de la inversió en publicitat total als canals en línia i fora de línia.

Avantatges

• Permeten comprovar quines campanyes, quines paraules clau i quins dispositius generen més visites a les vostres botigues.
  • Permeten entendre l'impacte total que té el retorn de la inversió (ROI) i prendre decisions més ben fonamentades sobre les creativitats d'anuncis, la despesa, les estratègies d'oferta i altres elements de les campanyes.
  • Permeten avaluar i optimitzar el rendiment omnicanal incloent les visites a la botiga a les estratègies de Smart Bidding que utilitzeu. Obteniu més informació sobre Smart Bidding per a les visites a la botiga.

Com funciona

How store visit work, here is a digital interaction

Un client té la sessió iniciada al Compte de Google i activa l'historial d'ubicacions a la configuració del compte. Tot seguit, veu un anunci de la vostra botiga i hi interacciona.

How store visits work; a user visiting a physical store

A continuació, visita la ubicació física de la vostra botiga.

How store visits work – extrapolate, aggregate, and anonymize purchases Nosaltres connectem la visita del client a la botiga amb les interaccions que fa amb el vostre anunci de manera segura i sense vulnerar la privadesa. Les visites a la botiga es basen en estadístiques agregades anònimes que s'extrapolen per representar el gruix de població més gran dels vostres consumidors.

Quan els nostres sistemes detecten que s'han produït visites potencials, afegim una capa addicional de verificació que consisteix a enviar una enquesta a determinats usuaris en relació amb les seves visites a la botiga. Preguntem directament a un panel de més de 5 milions d'usuaris que s'han ofert voluntaris per participar en Google Opinion Rewards quines ubicacions han visitat, comprovem si les seves respostes coincideixen amb les nostres prediccions i, a continuació, fem servir aquestes dades per millorar els nostres models d'aprenentatge automàtic.
How store visits work – report in Google Ads

Google Ads crea xifres modelitzades a partir de les dades actuals i anteriors sobre el nombre d'usuaris que han fet clic als anuncis o els han vist i, més tard, han visitat la botiga. D'aquesta manera, podeu consultar aquests resultats als informes de Google Ads per a les visites a la botiga.

Idoneïtat

Si teniu una botiga física o veneu els vostres productes en una botiga física i compliu determinats criteris, és possible que compliu els requisits per utilitzar les conversions de visita a la botiga. Apliquem els criteris següents per disposar de prou dades per registrar del vostre compte i, alhora, mantenir la privadesa dels usuaris.

• Les botigues han d'estar ubicades als països aptes en què estiguin disponibles els informes de visites a la botiga.
  • Les ubicacions de la botiga no s'han de considerar informació sensible. Per exemple, les ubicacions relacionades amb la salut, la religió, el contingut per a adults i els nens sí que es considerarien informació sensible i, per tant, no aptes per a les conversions de visita a la botiga.
  • Els anuncis han de fer servir extensions d'ubicació o extensions d'ubicació afiliada perquè puguem saber quines botigues us interessen. Com més ubicacions tingueu, més possibilitats tindreu que el vostre compte disposi de prou dades per complir els requisits de les visites a la botiga.
  • Assegureu-vos que les extensions d'ubicació o les extensions d'ubicació afiliada estiguin actives i no desactivades al nivell de campanya o de grup d'anuncis a Google Ads. També cal que configureu les campanyes perquè puguin mostrar extensions. Si no ho feu, no es registrarà cap visita a la botiga i és possible que el vostre compte de Google Ads no rebi prou dades per complir els requisits de les visites a la botiga.
  • Els anuncis han de rebre prou clics o impressions i l'empresa ha de rebre prou visites a la botiga per superar els nostres llindars de privadesa. Els informes de visites a la botiga fan servir un model d'aprenentatge automàtic; per tant, necessitem tenir prou dades per registrar les visites a la botiga amb precisió. Aquestes xifres varien en funció de l'anunciant, ja que cada un és diferent.
  • Si feu servir extensions d'ubicació amb un compte de Google My Business, comproveu que les ubicacions de les botigues s'hagin configurat al compte de Google My Business i que totes les ubicacions de la vostra botiga hi estiguin verificades.

Si compliu els requisits indicats més amunt:

• El vostre compte començarà a registrar les visites a la botiga automàticament.
  • Les conversions de visita a la botiga s'afegiran a les columnes "Totes les conversions" i "Conversions postimpressió" (només per a campanyes de YouTube i de display) dels informes de campanyes.
  • Es crearà una acció de conversió anomenada "Visites a la botiga" al compte de Google Ads. Si no la veieu, podeu afegir una columna als informes perquè es mostri.

Si no veieu les dades de les visites a la botiga al vostre compte i creieu que compliu els requisits, poseu-vos en contacte amb el vostre representant comercial de Google.

Les conversions de visita a la botiga estan disponibles a les xarxes de Cerca, de Display i de YouTube. Els requisits anteriors s'apliquen a totes les xarxes, però la idoneïtat és independent per a cada xarxa. Alguns comptes que tenen diversos tipus de campanyes de diferents xarxes podrien ser aptes per registrar visites a la botiga en determinades xarxes i en d'altres, no.

Disponibilitat del mesurament de les visites a la botiga per país

El mesurament de visites a la botiga està disponible als països següents:

• Austràlia
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Brasil
  • Canadà
  • Dinamarca
  • França
  • Alemanya
  • Índia
  • Itàlia
  • Japó
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Noruega
  • Polònia
  • Singapur
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Turquia
  • Regne Unit
  • Estats Units

Fer un seguiment de les conversions de visita a la botiga amb un compte de gestor de Google Ads

Tot i que les visites a la botiga es poden registrar al nivell de compte de gestor (obteniu més informació), els requisits d'idoneïtat s'han de complir al nivell de subcompte, no pas al nivell de compte de gestor, perquè es puguin registrar les visites a la botiga.

A més, el fet que es registrin les visites a la botiga al nivell de compte de gestor no implica que tots els subcomptes siguin aptes per registrar les visites a la botiga. Fins i tot és possible que dos comptes que siguin similars no compleixin els requisits d'idoneïtat alhora.

Optimitzar les conversions de visita a la botiga

Si voleu augmentar el volum de visites a les ubicacions físiques de les botigues, us recomanem que configureu el compte de Google Ads per optimitzar-les:

Campanyes locals

Si voleu fer créixer el volum de trànsit a la botiga, podeu configurar una campanya local. Els anuncis de les campanyes locals es mostren a la Xarxa de Cerca i de Display de Google, a Google Maps i a YouTube. Quan creeu una campanya local, només cal que definiu les ubicacions de les botigues que vulgueu promocionar. Per fer-ho, podeu enllaçar el compte de Google My Business o bé seleccionar ubicacions afiliades. Obteniu més informació sobre les campanyes locals.

Local Campaigns (Account Optimization)

Smart Bidding

Si voleu maximitzar el retorn de la inversió en publicitat, us recomanem que feu servir Smart Bidding amb les visites a la botiga. D'aquesta manera, podreu trobar clients interessats a visitar la vostra botiga i maximitzar l'impacte tant en línia com fora de línia de les vostres campanyes existents de cerca i de compres.Assigneu un valor a les visites a la botiga i incloeu-les en les conversions per les quals es poden fer ofertes al vostre compte o en campanyes concretes. Obteniu més informació sobre Smart Bidding per a les visites a la botiga.

Editar la configuració de les accions de conversió de visita a la botiga

Quan el vostre compte de Google Ads sigui apte per registrar visites a la botiga, us recomanem que feu alguns ajustos en la configuració de les accions de conversió. Tal com passa amb altres accions de conversió, podeu editar el període de conversió de les visites a la botiga, el valor de conversió, el model d'atribució i altres opcions de configuració.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines  que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Mesurament", feu clic a Conversions.
  4. A la llista, cerqueu l'acció de conversió de visita a la botiga que voleu editar i feu-hi clic. Veureu la configuració d'aquesta acció de conversió.
  5. Feu clic a Edita la configuració.
  6. Feu clic en una opció de configuració, introduïu els canvis pertinents i feu clic a Desa. Repetiu l'operació amb la resta d'opcions de configuració que us calgui modificar.
  7. Feu clic a Fet.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament