Sobre les conversions de visita a la botiga

Si les visites a ubicacions físiques (com ara hotels, concessionaris d'automòbils, restaurants i botigues) són importants per a la vostra empresa, utilitzeu el seguiment de conversions per esbrinar de quina manera els clics als anuncis i les impressions visibles influeixen en les visites a la botiga.

En el cas de la Xarxa de Display, les impressions d'anunci es consideren visibles quan es mostra almenys el 50% de l'anunci en pantalla durant un segon o més, segons la tecnologia Active View de Google.

Les conversions de visita a la botiga només estan disponibles per a certs anunciants. Per exemple, no estan disponibles per als anunciants amb categories d'ubicació sensibles, relacionades amb l'assistència sanitària, la religió, el contingut per a adults i els nens. Si creieu que és apte per a les conversions a les visites a la botiga i teniu un representant del compte, podeu posar-vos-hi en contacte per a fer qualsevol consulta sobre els requisits.

Avantatges

• Permeten comprovar quines campanyes, quines paraules clau i quins dispositius generen més visites a les vostres botigues.
  • Permeten entendre el vostre retorn de la inversió (ROI) i prendre decisions més ben fonamentades sobre les creativitats publicitàries, la inversió, les estratègies d'oferta i altres elements de les campanyes.

Requisits

Les conversions de visita a la botiga només estan disponibles per a un nombre limitat d'anunciants de Google. Per poder mesurar-les, cal que compliu els requisits següents:

• Tenir diverses ubicacions de botigues físiques en països aptes. Pregunteu al representant del vostre compte si les conversions de visita a la botiga estan disponibles a la vostra ubicació.
  • Rebre milers de clics als anuncis i impressions visibles.
  • Tenir un compte de Google My Business enllaçat al vostre compte de Google Ads.
  • Crear totes les ubicacions de les botigues al vostre compte de Google My Business.
  • Tenir com a mínim un 90% de les ubicacions que heu enllaçat verificades a Google My Business.
  • Comprovar que teniu les extensions d'ubicació activades al compte.
  • Tenir prou dades de visites a la botiga que es puguin atribuir al trànsit de clics als anuncis o d'impressions visibles, a més de superar els llindars establerts per a la privadesa de l'usuari.
Les visites a la botiga atribuïdes a impressions visibles només estan disponibles per a les campanyes de la Xarxa de Display o per als anuncis que es publiquen a la Xarxa de Display de Google.

Com funciona

Les dades de les visites a la botiga es basen en estadístiques anònimes agregades. Google Ads crea xifres modelitzades partir de les dades actuals i anteriors sobre el nombre d'usuaris que han fet clic als anuncis o els han vist i, més tard, han visitat la botiga.

Les dades sobre visites a la botiga no es poden relacionar amb els clics en un anunci determinat ni amb impressions visibles o usuaris concrets. Apliquem les pràctiques recomanades del sector per garantir la privadesa dels usuaris.

Xifres baixes als informes de visites a la botiga

De vegades, els informes de visites a la botiga contenen xifres baixes, que fins i tot poden arribar a ser un 1. Això pot passar en consultar dades de manera més detallada, com ara en segmentar-les per dispositiu. Com que les xifres estan modelitzades i són anònimes, aquest "1" no significa realment que hi ha un usuari que ha fet clic en un anunci o l'ha vist i, més tard, ha visitat la vostra botiga. Heu d'interpretar aquesta xifra com un valor proper a 1 o com una mitjana d'1.

Amb aquestes dades us podeu fer una idea del rendiment de la campanya de manera desglossada; no obstant això, els informes de visites a la botiga són més precisos quan els nombres són més grans. Així doncs, per avaluar el rendiment de la vostra campanya, us recomanem que feu servir nivells d'informe que presentin com a mínim 100 visites a la botiga.

També és important tenir en compte que, encara que els informes presentin nombres baixos, les nostres tècniques de privadesa garanteixen que les dades de les visites a la botiga no puguin assignar-se a persones concretes.

Configurar el seguiment de conversions de visites a la botiga

Si compliu els requisits anteriors i voleu veure les conversions de visita a la botiga, poseu-vos en contacte amb el vostre gestor del compte de Google Ads. Si compliu els requisits per començar a utilitzar aquesta funció, les conversions de visita a la botiga s'afegiran a les columnes "Totes les conversions" i "Conversions postimpressió" dels informes de campanya (obteniu més informació sobre com podeu veure les conversions de visita a la botiga). També s'afegirà una acció de conversió nova anomenada "Visites a la botiga" als informes de conversió. Si no veieu dades de visites a la botiga al vostre compte i creieu que les hauríeu de poder rebre, poseu-vos en contacte amb el vostre representant de Google Ads.

La configuració de les accions de conversió de visita a la botiga només es pot editar des de la nova experiència de Google Ads. Trobareu instruccions per canviar de l'anterior experiència de Google Ads a la nova i a l'inrevés en aquest article.

Editar la configuració de les accions de conversió de visites a la botiga

La nova experiència de Google Ads és l'única interfície que tenen els usuaris per gestionar els seus comptes. Si encara feu servir l'experiència anterior d'AdWords, trieu Anterior a continuació. Més informació

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines  que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Mesurament", feu clic a Conversions.
  4. Localitzeu a la llista l'acció de conversió de visites a la botiga que voleu editar i feu-hi clic. Es mostra la configuració de l'acció de conversió.
  5. Feu clic a Edita la configuració.
  6. Feu clic en una opció de configuració, introduïu els canvis pertinents i feu clic a Desa. Repetiu aquest pas amb la resta d'opcions de configuració que vulgueu editar.
    Feu clic a Conversions per utilitzar l'opció de configuració "Període de conversió" o a Conversions postimpressió per utilitzar "Període de conversió postimpressió".
  7. Feu clic a Fet.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?
Nova Anterior

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament