Vähittäiskaupan dynaaminen uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinoinnin avulla voit kohdistaa mainoksia sivustollasi käyneille ja muokata mainoksia sen mukaan, missä sivuston osassa he ovat käyneet. Vähittäiskaupan dynaamisilla Display-mainoksilla voit viedä tämän astetta pidemmälle: dynaamisissa uudelleenmarkkinointimainoksissa näkyvät tuotetiedot perustuvat siihen, mitä asiakas on aiemmin sivustollasi tehnyt.

Näin se toimii

Jos haluat käyttää vähittäiskaupan dynaamista uudelleenmarkkinointia, ota ensin dynaaminen uudelleenmarkkinointi käyttöön Kauppiaskeskuksessa:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Kasvu.
  3. Klikkaa Ylläpidä ohjelmia.
  4. Klikkaa Dynaaminen uudelleenmarkkinointi ‑ohjelman kortista Ota käyttöön.

Kun tuotetiedot on lähetetty Kauppiaskeskukseen ja olet linkittänyt Google Ads- ja Kauppiaskeskus-tilisi, voit ottaa dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin käyttöön Google Adsissa ja lisätä dynaamisen uudelleenmarkkinointitagin verkkosivustollesi. Lue lisää dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin käyttämisestä Google Adsissa.

Halutessasi voit lisätä tuotesyötteeseesi myös Display-mainoskohtaisia määritteitä.

Huom. Vähittäiskaupan dynaaminen uudelleenmarkkinointi ei ole käytettävissä Merchant Center Nextissä. Jos haluat ottaa ohjelmakortin käyttöön, vaihda vanhaan Kauppiaskeskukseen.

Dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin käytännöt

Mainostajien on noudatettava Google Adsin käytäntöjä dynaamisten mainoskampanjoiden yhteydessä. Kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan (esimerkiksi dynaamiseen uudelleenmarkkinointiin) liittyy erityiskäytäntöjä.

Huomioithan, että dynaamisiin mainoksiin ja Shopping-mainoksiin sovelletaan eri käytäntöjä, vaikka tuotetietojen lähde on sama. Siksi on mahdollista, että tuotetta voi mainostaa Shopping-mainoksissa mutta ei dynaamisella uudelleenmarkkinoinnilla – tai päinvastoin.