Om dynamisk remarketing til detailhandel

Remarketing giver dig mulighed for at vise annoncer for personer, som tidligere har besøgt dit website, og tilpasse annoncerne i henhold til, hvilken sektion på websitet de pågældende personer har besøgt. Med dynamiske displayannoncer til detailhandel kan du gå et skridt videre og vise dynamiske remarketingannoncer med specifikke produktoplysninger, der er skræddersyet i henhold til kundens tidligere websiteaktivitet.

Sådan fungerer det

Du skal aktivere dynamisk remarketing i Merchant Center for at kunne bruge dynamisk remarketing til detailhandel:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Vækst på navigationsmenuen.
  3. Klik på Administrer programmer.
  4. Klik på Aktivér på programkortet Dynamisk remarketing.

Når dine produktdata er indsendt til Merchant Center og du har knyttet din Google Ads-konto til din Merchant Center-konto, kan du konfigurere dynamisk remarketing i Google Ads og tilføje tagget til dynamisk remarketing på dit website. Få flere oplysninger om brug af dynamisk remarketing via Google Ads.

Bemærk! Du kan også vælge at tilføje specifikke attributter for displayannoncer i dit produktfeed.

Bemærk! Funktionen dynamisk remarketing til detailhandel er ikke tilgængelig i Merchant Center Next. Du skal skifte til den klassiske version af Merchant Center for at kunne aktivere programkortet.

Politikker vedrørende dynamisk remarketing

Som annoncør skal man overholde Google Ads-politikkerne for at kunne køre annoncekampagner med dynamiske annoncer. Der er specifikke politikker vedrørende de forskellige typer interessebaseret annoncering, f.eks. dynamisk remarketing.

Husk! Selvom kilden til produktdata er den samme, er dynamiske annoncer og Shopping-annoncer underlagt hver sin politik. Det kan derfor være, at det er tilladt at promovere et bestemt produkt via Shopping-annoncer, men ikke via dynamisk remarketing (og omvendt).

Relaterede links