Sobre el remàrqueting dinàmic per a comerços al detall

El remàrqueting us permet mostrar anuncis als anteriors del vostre lloc web i personalitzar aquests anuncis en funció de la secció que van visitar. Amb els anuncis de display dinàmics per a comerços al detall, podeu anar un pas més i mostrar anuncis de remàrqueting dinàmic amb informació específica del producte adaptada a l'activitat anterior al lloc web per part del client.

Com funciona

Si voleu utilitzar el remàrqueting dinàmic per al comerç al detall, primer heu d'activar el remàrqueting dinàmic a Merchant Center:

1. Inicieu la sessió al compte de Merchant Center.
  2. Al menú de navegació, feu clic a Creixement.
  3. Feu clic a Gestiona els programes.
  4. Feu clic a l'opció Activa que hi ha a la targeta del programa de remàrqueting dinàmic.

Un cop s'hagin enviat les dades de producte a Merchant Center i hàgiu enllaçat els comptes de Google Ads i de Merchant Center, podreu configurar el remàrqueting dinàmic a Google Ads i afegir l'etiqueta de remàrqueting dinàmic al lloc web. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar el remàrqueting dinàmic amb Google Ads.

També podeu afegir atributs específics dels anuncis de display al feed de productes.

Nota: el remàrqueting dinàmic per a comerços al detall no està disponible a Merchant Center Next. Per activar la targeta de programa, canvieu a l'experiència clàssica de Merchant Center.

Polítiques per al remàrqueting dinàmic

Els anunciants han de complir les polítiques de Google Ads per publicar campanyes d'anuncis dinàmics. Hi ha polítiques específiques que s'apliquen als tipus de publicitat basada en interessos, com ara el remàrqueting dinàmic.

Tingueu present que, malgrat que la font de dades de producte és la mateixa, els anuncis dinàmics i els anuncis de compres estan subjectes a polítiques diferents. Per tant, un producte es podria promocionar als anuncis de compres, però no amb el remàrqueting dinàmic, o viceversa.