Verktøy for annonsører med flere eller store kontoer

Hvis du er en annonsør som administrerer flere kontoer eller store kontoer, har du mange kunder du må nå ut til. Kundene bruker stadig flere enheter når de skal kommunisere, handle og finne underholdning, og du har derfor langt flere måter å nå ut til dem på. Det innebærer at du må søke gjennom større datamengder for å finne viktig statistikk om bedriften din.

For at du enklere og mer effektivt skal kunne administrere bedriften din, får du tilgang til en rekke nyttige verktøyer via Google Ads. Med disse gratisverktøyene kan du

• opprette og tilpasse annonser
  • gjøre omfattende endringer i kampanjene dine
  • automatisere budgivningen
  • måle resultatene dine ved hjelp av kraftige rapporterings- og analyseløsninger

Les videre for å finne ut mer om alle disse verktøyene og se linker til mer informasjon.

Administrer flere Google Ads-kontoer fra ett sted

Hvis du administrerer flere kontoer, kan du spare mye tid med en Google Ads-managerkonto. Via den kan du se og administrere alle Google Ads-kontoene dine – inkludert andre managerkontoer – fra ett og samme sted. Finn ut mer om managerkontoer

Verktøy for optimalisering av reklamer

Med disse verktøyene kan du enklere opprette, teste og oppdatere annonser i flere kontoer.

• Bedriftsdata: Her kan du få tilgang til bedriftsinformasjonen din i Google Ads. Med denne informasjonen kan du oppdatere markedsføringsinnholdet ditt i sanntid. Om bedriftsdata
  • Annonsetilpasning: Fortell Google Ads hvordan annonsene dine skal tilpasses med oppdateringer i sanntid. Om annonsetilpasning
  • Oppgraderte nettadresser: Med denne videreutviklede prosessen for administrering av nettadresser i Google Ads kan du kan skille mellom sporingsparametere og parametere for landingssider. Med disse utbedringene kan du opprette egendefinerte nettadresseparametere og redusere tiden som går med til kontoadministrasjon, gjennomgang av annonser og gjennomsøking av landingssider. Om oppgraderte nettadresser

Verktøy for skalering og effektivitet

Med disse tidsbesparende verktøyene blir det enklere å raskt gjøre omfattende endringer i kontoene dine.

• Rediger flere kampanjeinnstillinger samtidig: Bruk masseredigering for å oppdatere innstillinger som sted, språk, annonserotasjon og annet. Med filtre kan du for eksempel raskt identifisere alle kampanjene som er målrettet mot et bestemt sted. Om redigering av flere innstillinger samtidig, redigering av flere søkeord samtidig eller redigering av flere annonsetekster samtidig.

• Rediger flere annonseutvidelser samtidig: Administrer annonseutvidelser på en enklere måte. Du kan endre flere utvidelser og redigere flere enhetsinnstillinger samtidig, opprette utvidelser i flere kampanjer eller annonsegrupper med bare noen få klikk, og opprette og redigere utvidelser ved å bruke regneark. Om redigering av flere utvidelser samtidig
  • Kjør effektive skript i flere kontoer: Gjør omfattende, tilpassede endringer i kontoen din, inkludert kontoer under MCC-kontoen din, ved hjelp av enkel JavaScript-kode. Du kan også opprette egendefinerte rapporter og hente data fra Google Regneark. Om Google Ads-skript
  • Gjør endringer med masseopplastinger: Last ned et regneark, gjør endringer utenfor internett, og last så regnearket opp til kontoen der du vil implementere endringene. Med integrert forhåndsvisning og feilkontroll kan du også sørge for at endringene dine er klare når du vil implementere dem. Om masseopplastinger
  • Bruk Google Ads Editor: Med Google Ads Editor kan du raskt laste ned, oppdatere eller opprette kampanjer med effektive verktøy for masseredigering. Endringene kan du så laste opp til Google Ads. Du kan administrere og se flere kontoer samtidig med Google Ads Editor. Du kan også kopiere elementer fra én kampanje og lime disse inn i andre kampanjer, søke etter elementer i kontoen din, se kontostatistikk og raskt angre endringer eller utføre angrede endringer likevel. Det beste av alt er at du kan fortsette arbeidet også når den aktuelle enheten ikke er tilkoblet internett. Om Google Ads Editor

Automatiserte budgivningsverktøy

Hvis du administrerer hundrevis eller tusenvis av søkeordbud, bør du vurdere å bruke automatiske budstrategier, slik at du kan drive budgivning i sanntid i stor skala. Disse strategiene kan hjelpe deg med å optimalisere budene i tråd med resultatmålene dine for bestemte kampanjer, annonsegrupper og søkeord, samtidig som du får manuell budgivningskontroll over de viktigste søkeordene dine.

Her er noen budstrategier du kan bruke:
  • Målkostnad per kjøp (CPA): Angir bud automatisk for å skaffe deg så mange konverteringer som mulig, samtidig som du når målet for gjennomsnittlig kostnad per kjøp.
  • Mål for avkastning på annonsekostnader (ROAS): Angir budene dine automatisk slik at konverteringsverdien maksimeres, samtidig som det gjøres et forsøk på å nå en gjennomsnittlig avkastning på annonseringsutgiftene.
  • Maksimer antall klikk: Angir bud automatisk for å skaffe deg flest mulig klikk innenfor et målkostnadsbeløp du velger.
  • Målplassering på søkeresultatsiden: Justerer budene automatisk slik at du får vist annonsene dine øverst på siden eller på den første søkeresultatsiden.
  • Målandel for høyeste rangering: Angi bud automatisk for å øke sjansene for at annonsen din rangeres høyere enn annonser fra et annet domene i søkeresultatene.

Effektive rapporterings- og analyseverktøy

Få anvendbar innsikt og rapportering som gir deg et mer helhetlig bilde av resultatene du oppnår, så du kan ta bedre forretningsavgjørelser.

• Auksjonsstatistikk: Her får du sammenlignet resultatene dine med andre annonsører som deltar i de samme auksjonene, og da kan du se hvilke muligheter du går glipp av. Med denne informasjonen blir det enklere å ta avgjørelser angående bud, budsjett og søkeord. Om Auksjonsstatistikk-rapporten
  • Import av konverteringer: Av og til fører potensielle salg fra AdWords til konverteringer utenfor nettet. Det kan også hende at du ønsker at konverteringer på nettet skal rapporteres først 30 dager etter salget, slik at du kan ekskludere returnerte bestillinger. Det kan du med Konverteringsimport i Google Ads. Om sporing av konverteringer utenfor nettet
  • Etiketter: Bruk etiketter på søkeord, kampanjer, annonsegrupper og annonser for å raskt filtrere og gå gjennom dataene som er viktigst for deg. Om etiketter
  • Geografisk rapportering: Bruk geografisk informasjon for å bedre forstå hvilke resultater annonsene dine gir på forskjellige steder. Se hvor kundene dine befinner seg fysisk, eller finn ut hvilke steder de interesserer seg for. Hvis du bruker adressetillegg, kan du bruke avstandsrapporten for å se hvilke resultater annonsene dine gir med varierende avstand fra bedriften din. Om måling av geografiske resultater
  • Søketermrapporten: Se hvilke søk som faktisk utløser visning av annonsene dine, og ta bedre avgjørelser om hvilke positive og negative søkeord du skal bruke. Om søketermrapporten
  • Egendefinerte kolonner: Skreddersy kolonnene i statistikktabellen din, og segmentér og vis dataene dine nøyaktig slik du selv synes er mest hensiktsmessig. Om egendefinerte kolonner
  • Rapporten om kampanjedetaljer: Se hvilke funksjoner, innstillinger og attributter som er i bruk i hver av kampanjene dine, og avdekk problemer eller muligheter i kontoen din.
  • Rapportredigereren: Utfør flerdimensjonal analyse ved hjelp av effektive rapporteringsverktøy, og opprett pivottabeller og diagrammer direkte i nettleseren din. Om Rapportredigereren